Spring naar inhoud

Beauty en verzorging

Hoe vaak moet je een behandeling voor het definitief ontharen in Utrecht ondergaan?

Wil je starten met de behandelingen voor het definitief ontharen in Utrecht? Dan wil je natuurlijk weten hoeveel behandelingen je zal moeten ondergaan. Het is altijd nodig om meerdere behandelingen te ondergaan. Dit komt doordat de haartjes altijd in een andere groeifase zitten. Alleen de haarzakjes die een haar bevatten kunnen vernietigd worden. Haarzakjes die op dat moment geen haar bevatten, zullen na enkele weken wel een haar bevatten. De behandeling wordt dan ook na enkele weken herhaald om deze haarzakjes tevens te kunnen verwijderen. Sommige haarzakjes zijn ook wat hardnekkiger dan andere haarzakjes waardoor deze meerdere keren behandeld dienen te worden. Er zullen dus minimaal 2 behandelingen plaats moeten vinden, al zullen dit er vrijwel altijd meer dan twee worden om alle haren te verwijderen. Voordat je begint met het definitief ontharen in Utrecht zal de behandelaar je vertellen hoe lang het ongeveer zal duren om het gewenste resultaat te bereiken. Zo weet je van tevoren wat je kan verwachten. Het aantal behandelingen voor het definitief ontharen in Utrecht is tevens afhankelijk van de kleur van de haren. Donkere haren zijn namelijk makkelijker te verwijderen dan lichte haren.

Is het definitief ontharen in Utrecht ook mogelijk voor lichte haren?

Wil jij graag behandelingen ondergaan voor het definitief ontharen in Utrecht, maar heb je lichte haren? Ook dan is het mogelijk om deze haren definitief te verwijderen. Het pigment in het haar is alleen belangrijk bij behandelingen waarbij lichtflitsen worden gebruikt. Het pigment zorgt er dan voor dat het licht wordt omgezet in warmte waardoor het haarzakje uitgeschakeld wordt. Er zijn ook methoden voor het definitief ontharen in Utrecht waarbij het haarzakje op een andere manier vernietigd wordt. Deze methode is ook geschikt voor lichte haren, zoals blonde, rode en grijze haren. Hierbij wordt namelijk gebruik gemaakt van radiofrequentie. Dit zorgt voor trillingen die de haarzakjes beschadigen. Zo kunnen er geen haren meer uit deze haarzakjes groeien.

http://bodyshape2beauty.nl/definitief-ontharen-utrecht/

De andere kant van plastische chirurgie

Het eerste waar je aan denkt bij plastische en cosmetische chirurgie is waarschijnlijk tv, vrouwen en Michael Jackson. Toch is dit beeld een klein beetje generaliserend. De groep die aan plastische chirurgie en aan cosmetische chirurgie doet is veel groter dan de zojuist genoemde groep. Er zijn steeds meer mannen die een plastisch chirurgische behandeling ondergaan.

Bij mannen is dit vaak om een andere reden dan bij vrouwen. Waar het bij vrouwen meer gaat om er mooier uit te zien. Laten mannen zich vaak behandelen om minder veel vet te hebben of om minder erg te zweten. Een van de behandelingen die dan veel bij mannen wordt toegepast is botox oksels. Door het spuiten van botox onder de oksels worden zweetkliertjes minder actief en zal de man gedurende vijf maanden minder zweten.

Een andere minder bekende behandeling in de cosmetische industrie is botox tegen hoofdpijn. Bij sommige mensen gaat hun hoofdpijn weg als ze een botoxbehandeling tegen hoofdpijn doen. De reden hiervan is niet bekend. Maar men denkt dat de spiertjes onder de huid te strak aantrekken bij deze mensen en dat door een botoxbehandeling de huid losser gaat zitten en de hoofdpijn minder wordt. Zo zijn er verschillende behandelingen in de plastische en cosmetische industrie die nog geen bekendheid hebben maar waarmee wel veel mensen kunnen worden geholpen.

Soms zijn er zorgen over de plastische chirurgie omdat er van tv veel voorbeelden bekend zijn van mensen waar de plastische chirurgie mislukt is en die er nu niet meer natuurlijk uit zien. Deze zorgen zijn echter onterecht omdat de meeste mensen met plastische chirurgie er geen problemen aan overhouden. Zij hebben wel het resultaat dat ze hoopten te bereiken. Het valt bij deze mensen alleen niet op omdat ze er wel natuurlijk uitzien. Bang zijn om een mislukte behandeling is dus wel terecht maar vaak wel onnodig.

http://www.faceland.nl/