Spring naar inhoud

Bedrijven

Dure slotenmaker uit Den Haag

De slotenmaker bedrijven uit Den Haag komen in alle soorten en maten, zo zijn er dure, goedkope, slechte, goede en van alles er tussen in. Het is je eigen verantwoordelijkheid om voor de slotenmaker Den Haag te kiezen dat het beste bij je past en al de informatie die je nodig hebt kun je gewoon online vinden.

Veel te duur

Nadat de slotenmaker sloten gemonteerd hebt klagen sommige mensen van maar dit is veel te duur. Hadden ze dit niet vooraf kunnen bedenken? Voor het laten monteren van sloten door een slotenmaker uit Den Haag kun je namelijk gewoon een offerte aanvragen. In de offerte wordt vermeld hoeveel het gaat kosten om de sloten te monteren en zo kun je voor iedere dienst van de slotenmaker een offerte aanvragen. Als je de prijs te duur vindt, kun je gewoon naar een andere slotenmaker voor dezelfde dienst.

Niet de moeite ervoor genomen

De meeste mensen nemen meestal niet de moeite om even snel een offerte aan te vragen zodat ze weten wat de diensten van de slotenmaker Den Haag gaat kosten. Het is even 5 minuten de tijd ervoor nemen en je weet precies wat het gaat kosten. Als je echter zomaar de eerste beste slotenmaker belt en na de klus nog gaat klagen heb je het alleen aan jezelf te danken.

Je eerste auto

Voor sommige mensen komt het eerder dan voor anderen: het aanschaffen van je allereerste auto. Veel jongeren beginnen tegenwoordig al vroeg met het nemen van lessen om auto te rijden. Sinds de nieuwe regel is ingevoerd van het mogen rijden van 16,5 jaar, beginnen veel kinderen ook al rond deze tijd met het nemen van lessen. Vaak zijn zij voor hun 17e al klaar, soms is het wat later. De puber die zijn rijbewijs heeft gehaald voor zijn 18e moet alleen nog wel even geduld hebben om helemaal alleen te rijden. Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald voor je 18e, moet je tot je 18e verjaardag namelijk met een begeleider op de bijrijdersstoel de weg op. Bij het halen van je rijbewijs kun je maximaal twee personen opgeven als begeleider die dan naast je moeten zitten als je de weg op gaat. Dit is ter controle van jonge pubers in het verkeer, die vaak de auto nog wel eens als speelgoed willen zien. Vaak kijken zij bijvoorbeeld niet in de spiegels, of maken ze te veel gebruik van de achteruitrijcamera die geïnstalleerd zit in nieuwere auto’s. Zo’n achteruitrij camera neemt de situatie achter de auto op, waarna hij dit uitzend naar een schermpje op het dashboard. Natuurlijk is dit ontzettend handig, alleen brengt het ook risico’s met zich mee. Zo kun je bij het inparkeren het schermpje gebruiken om de auto perfect in het parkeervak te loodsen, maar het gevaar schuilt zich in het feit dat de bestuurder te erg gefocust is op het schermpje in de auto. Hierdoor verliest hij of zij het overzicht op de weg en rondom de rest van de auto, waardoor er bijvoorbeeld schade gemaakt kan worden aan omstaande auto’s of erger nog, je een fietser of voetganger over het hoofd kunt zien. Een achteruitrijcamera is erg handig, maar zorg dat je er niet te veel op focust!

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Orthodontie voor volwassenen bij Orfeokliniek

Wanneer we denken aan orthodontie denken we vaak aan pubers die een beugel krijgen om hun gebit rechter te krijgen. Wat sommige niet weten is dat orthodontie  niet alleen beschikbaar is voor kinderen maar ook voor volwassenen. Vroeger was het nemen van een beugel minder van zelfsprekend dan nu. Volwassenen kunnen nu een beugel nemen omdat er iets mis is met de kaken en dit helpt bij een chirurgische kaakcorrectie maar het kan ook voor een mooiere glimlach en een zelfverzekerder gevoel. De leeftijd waarop mensen een beugel nemen kruipt tegenwoordig dan ook steeds meer omhoog.

Het proces voor orthodontie volwassene gaat niet anders dan het normale proces. Om te beginnen wordt het gebit goed in kaart gebracht, dit wordt gedaan aan de hand van gipsmodellen en röntgenfoto’s. Daarna wordt er gekeken naar deze resultaten en bepaald welke behandeling er plaats gaat vinden. Wanneer de kaken helemaal niet goed staan wordt de beugel meestal gecombineerd met een operatie. Een operatie is niet altijd het geval. Wanneer dit wel het geval is wordt dit gedaan door een ervaren kaakchirurg.

Voor de orthodontist heb je geen doorverwijzing nodig vanaf de tandarts nodig. Wel is het handig om eerst even langs de tandarts te gaan om even te kijken of alles van je gebit in orde is. Wanneer je last hebt van gaatjes of ontstoken tandvlees is het belangrijk dat dit verholpen is voordat je aan de behandeling met de beugel begint. Wel moet je er rekening mee houden het niet meer gedekt wordt door de verzekering na een bepaalde leeftijd. De kosten liggen bij de Orfeokliniek gelukkig een stuk lager dan gemiddeld! De duur van de behandeling heeft ook invloed op het te betalen bedrag. Interesse in een behandeling? Neem gerust een kijkje op de website voor meer informatie en zie van onze kliniek voor u kan betekenen.

http://www.orfeokliniek.nl

Het printen van een plantenpaspoort

In december 2019 wordt het plantenpaspoort uitgebreid voor naar alle ‘op plant bestemde’ planten. Het plantenpaspoort kan op verschillende manieren aan de plant worden toegevoegd. Je kan het op het potje van de plant laten printen, je kan ook kiezen voor een steekkaart die je aan het potje toevoegt of je gaat voor een platenlabel op de tray.

De plantenpaspoorten moeten natuurlijk op verschillende materialen worden geprint. Welke printer je hiervoor gebruikt hangt volledig af van het materiaal waar op je het wilt afdrukken. De techniek hangt af van welk product het is en welk materiaal.

Wanneer je direct wilt printen op de pot of op een tray is de beste inkjet printer de Kleinkarakter inkjet. Wanneer je gaat printen op steekkaarten, labels of kaartje in de plantjes of in de tray geschoven kunnen worden raden we aan gebruik te maken van een Grootkarakter inkjet. Deze kan ook gebruikt worden om te printen op de kartonnen dozen waarin platen worden vervoerd. Wil je printen op een product van folie, ga dat voor een hot foil printer. Deze printers zijn hiervoor het meest geschikt.

Wanneer je een plantenpaspoort gaat maken kan je zelf de grootte van de letters en symbolen bepalen. Zorg ervoor dat het goed leesbaar is met het blote oog. Het plantenpaspoort moet er ook altijd op een bepaalde manier uitzien, hier is een standaard model voor. In de linkerbovenhoek staat de Europese vlag, deze is in het zwart met wit afgebeeld. In de rechterbovenhoek staat het woord plantenpaspoort aangegeven dit in het Nederlands of in het Engels. Bij gedeelte A staat de botanische naam van de plant. Bij gedeelte B de lidstaat, het koppelteken en het registratienummer van de plant. Bij het C gedeelte staat de traceerbaarheid van de plant. Bij gedeelte D staat de iso-gedeelte van het land en de landcode. Dit moet ook worden aangegeven als het in Nederland is.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Op zoek naar een product verpakking

 

Een product verpakking is erg belangrijk. De productverpakkingen in je winkel verkopen ook nog eens niet alleen je product, maar kleden ook je winkel aan. Denk daarom goed na over de verpakkingen van je producten. Een doos bedrukken voor om je producten is de uitgelezen mogelijkheid om je product extra uitstraling te geven, je logo en huisstijl nog eens onder de aandacht te brengen én je producten veilig op te bergen. Wat voor mogelijkheden zijn er voor een productverpakking? ZO kun je en standaard doos bedrukken of een auto lock doos bedrukken. Beide vormen van product verpakking hebben hun eigen kenmerken.

Standaard doos bedrukken

om elk product past een doosje. Dus wat je ook verpakt, verkoopt en verzendt; zorg voor de juiste product verpakking. Wij bieden dozen aan voor product verpakking. De standaard doosjes zijn beschikbaar in vijftien verschillende formaten en met drie verschillende afwerkingsmethodes. Je hoeft geen grote oplages voor product verpakkking te bestellen, je kunt al vanaf vijfentwintig stuks bestellen en ze worden gratis verzonden. Voeg kleur toe aan de schappen van je winkel, maak je logo zichtbaar en verpak je producten in stijl; laat een standaard doos bedrukken en maak een unieke product verpakking.

Autolock doos bedrukken

Wil je een ander soort doos of product verpakking laten bedrukken. Denk dan aan een  autolock doos. Dit is verpakkingsmateriaal met een bodem die automatisch sluit. Super makkelijk! Want het scheelt je een heleboel vouwwerk wanneer je bijvoorbeeld relatiegeschenk inpakt voor al je klanten. Een autolock doos is een product verpakking met een stevige verpakking voor je producten met een professionele uitstraling. De autolock dozen zijn te bestellen in tien verschillende formaten en met drie verschillende afwerkingsmethodes. Met deze product verpakking heb je een stijlvolle en mooie manier. Of je ze nu in de winkel zet of gebruikt als verzendverpakking voor je producten: het is een product verpakking met veel mogelijkheden.Misvattingen over therapeuten

Misvattingen over therapeuten

Wanneer je met jezelf in de knoop zit, kan er over praten enorm veel opluchting brengen. Het beste idee is om dit te doen met iemand die je compleet vertrouwd, zoals je ouders, directe familie of je beste vriend of -vriendin. Wanneer je je niet comfortabel genoeg voelt om met deze mensen te praten, doe je er misschien goed aan om in gesprek te gaan met een psycholoog haarlem. Een psycholoog heeft de menselijke geest gestudeerd om zo jou de helpende hand te bieden bij het oplossen van je problemen. Veel mensen vinden de psycholoog nog steeds taboe, dit zijn een aantal veel gemaakte misvattingen over therapeuten en psychologen:

 1. Therapie is voor gestoorden

Dit denken nog steeds erg veel mensen: wanneer je in therapie zit ben je niet goed in je hoofd. Er wordt nog te vaak een label geplakt op mensen die de hulp in roepen van een psycholoog amsterdam. Waar dit beeld vandaan komt is onduidelijk, een psycholoog is vaak een luisterend oor dat advies geeft op basis van expertise.

 1. Therapeuten lullen maar wat

Voor veel mensen is het vak therapie een ontzettend zweverige bedoeling. Dit komt doordat mensen zonder stoornissen nooit zullen begrijpen waar mensen mét stoornissen door heen gaan. De onderwerpen die de therapeut aankaart, kunnen veel losmaken bij de patiënten en een doorbraak in hun probleem bieden.

 1. Therapie is op een sofa liggen

Dit beeld komt uit de vroege dagen van therapie. De behandelde lag op de sofa, met de therapeut ernaast. Deze laatste zat dan driftig aantekeningen te maken, terwijl de behandelde maar blijft ratelen. Dit is absoluut niet het geval, de therapeut en behandelde praten met elkaar in een huiselijke sfeer, wat zorgt voor veiligheid bij de patiënt. Op deze manier wordt het voor de patiënt makkelijker om over zijn of haar situatie te praten.

https://piekerpoli.nl/

Licht en geluid in Deventer

Licht en geluid in Deventer: waarom?

Als je in Deventer een evenement organiseert dan moet je zeker ook kijken naar de mogelijkheden in licht en geluid. Dit zijn namelijk twee onderdelen die onlosmakelijk verbonden zijn met een evenement. Je event kan een enorme upgrade krijgen als je de juiste audiovisuele apparatuur gebruikt. En dat is soms lastiger kiezen dan dat je denkt. Laat daarom een expert in licht en geluid Deventer bezoeken om jou te helpen met de audiovisuele techniek voor je event.

De artiest heeft ook eisen en wensen

Ten eerste hebben de artiesten op je evenement een aantal eisen en wensen. Dat is in ieder geval vaak zo. Zeker met grotere namen op je podium heb je te maken met een lijstje van lampen, geluidsinstallaties of lichtshows die zij graag willen terugzien. Daar heb je dan aan te voldoen als organisator. Een overleg met het bedrijf in licht en geluid waarmee jij zaken wilt doen, is hier ook een must.

De bezoekers op plek één

Ten tweede moet je de bezoekers op plek één zetten. Immers: zij zijn de brandstof voor je motor. En je motor is dan het evenement. Want vinden de bezoekers je evenement niks aan, dan komen zij de volgende keer niet terug. Doe dus je best om hen ook op gebied van licht en geluid te overtuigen van je meerwaarde. En niet iedere bezoeker heeft altijd het belang van audiovisuele middelen in de gaten. Zij verwachten gewoon een lichtshow bij een optreden van een rock-band. En zij gaan uit van een volgspot die de spreker van je evenement volgt terwijl hij of zij over het podium loopt. Voldoe aan deze verwachtingen van de bezoeker en ga daar als het kan overheen. Kies wellicht voor special effects of een stroboscoop-installatie. Maak van jouw evenement een onvergetelijke middag, avond of dag.

Kies een ervaren partner in licht en geluid voor in Deventer

Een ervaren speler in de branche van licht en geluid kan jou helpen om in Deventer het meest perfecte evenement te organiseren. Met hun expertise weet je dat het aansluit op zowel de eisen van de artiesten, als op de verwachtingen van de bezoeker. En wellicht kunnen zij ook nog advies geven over het verbeteren van bepaalde zaken. Zo kunnen zij op de hoogte zijn van bepaalde armaturen die een mooier effect geven op jouw gekozen locatie, of kunnen zij een andere installatie adviseren die ook binnen jouw budget valt. Praat dus altijd met een bedrijf dat licht en geluid levert om in Deventer jouw evenement tot een hoogtepunt te brengen.

https://www.ampco-flashlight.com/nl/huren/licht-en-geluid-deventer/

De perfecte stoelen voor je eetkamertafel!

Een eetkamertafel is cruciaal in je woonkamer of keuken, een plek die meteen opvalt zodra je binnenloopt en je wilt natuurlijk dat dit plekje aan al je eisen voldoet.  
Bij het kopen van een eetkamertafel zijn er verschillende dingen waar je op moet letten, hoe groot mag de tafel zijn, welke vorm wil je dat de tafel heeft, hoe hoog moet de tafel zijn en zo kun je nog wel even doorgaan. Het belangrijkst is natuurlijk dat de tafel goed bij de rest van het interieur past. 

Nadat je je eetkamertafel hebt aangeschaft is het tijd om te kijken welke eetkamerstoelen hierbij passen. Hierbij zijn er verschillende dingen waarop je moet letten. 

Ten eerste de poot van de tafel, let op goed op hoeveel ruimte de poten van de tafel in beslag nemen. Aan de grootte van de poten van de eettafel kun je de grootte van je stoelen aanpassen zodat alles goed in elkaar past. 
Het tweede punt is of je wel of geen armleuningen wilt aan je eetkamerstoelen. Kies je voor armleuningen let er dan goed op dat deze onder de tafel passen. Het is het fijnst als ook je hand of arm dan nog onder de tafel past dus zorg voor een paar centimeter speling.  
Let daarna op hoe breed de tafelregel is, als deze breder is is het fijner om wat meer ruimte tussen de stoel en de tafel te hebben. Het is het prettigst als er ongeveer 10 centimeter speling is zodat je je van de tafel af kunt schuiven. 
Let als laatst op de hoogte van de eetkamertafel, heb je een hoge tafel schaf dan ook hogere stoelen aan zodat alles in verhouding is. Ga bij een hoge tafel voor eetkamerstoelen van ongeveer 45 centimeter en voor een lagere tafel voor stoelen van ongeveer 40 centimeter. 

Ook is het natuurlijk belangrijk dat de stoelen qua uiterlijk passen bij de eetkamertafel en bij de rest van het interieur maar dat is geen enkel probleem! 

http://nouvez.nl

De schoonheid van een rieten dak

De schoonheid van een rieten dak

Een rieten dak: het is dé manier om je huis er vanaf de buitenkant gezellig en vriendelijk uit te laten zien. Veel mensen knappen af op een rieten dak om de brandveiligheid, echter is een juist geïnstalleerd rieten dak ongeveer even als niet minder brandgevaarlijk dan een normaal dak. Een rieten dak is een genot om naar te kijken, en daarom voor veel mensen ook een aantrekkelijke investering: een huis met een rieten dak is namelijk ook meer waard dan een huis die dat niet heeft.

Wat kost een rieten dak? Dat is een vraag die veel mensen stellen. Een specifieke prijs is in principe alleen te geven via een offerte van een dak legger, echter is er wel een prijsindicatie te geven van de prijs per m2. Deze valt vaak tussen de 90.- en 110.-. Hierbij komen dan nog de nokkosten van het dak, deze komen meestal uit op hetzelfde bedrag per meter. Een dak omvat vaak een groot oppervlak op het gebied van vierkante meters, wat betekent dat de prijs toch redelijk hoog kan oplopen. Het laten leggen van een rieten dak wordt zoals eerder gezegd vaak gezien als investering, zo’n dak gaat namelijk 25 tot 30 jaar mee wanneer dit goed is gelegd. Uiteraard dient er enig onderhoud gepleegd te worden, echter is dit vaak inbegrepen bij de aanschaf van het dak zelf. Zo hoeft je nooit zelf te klussen aan het dak! Het onderhoud rieten dak is dus eigenlijk te verwaarlozen, er zullen geen extra kosten bij komen: dit dient u wel te checken, het kan namelijk verschillen per aannemer!

Het aanzicht van een rieten dak is geweldig, en dit is dan ook de voornaamste reden waarom het gekozen wordt door huisbezitters. Het is een investering die zijn geld meer dan waard is wanneer je de uitstraling van je huis belangrijk vind!

http://rietwerk.nl

De juiste moeren en bouten voor u!

Is het weer tijd voor een zaterdag klusje, maar heeft u niet de juiste bemiddelen tot beschikking? Dan zijn wij er voor u! Moerenbout.nl is leverancier van bevestigingsmaterialen en ijzerwaren. Wij zijn een gedreven bedrijf met een enthousiast team dat haar vak verstaat. Bij Moerenbout.nl staan we garant voor de snelle en betrouwbare levering en producten van uitstekende kwaliteit. Ons uitgebreide assortiment bouten en moeren wordt regelmatig vernieuwd en aangevuld met nieuwe bevestigingsmaterialen.

Afhankelijk van de te verbinden materialen en de benodigde belastbaarheid, heeft u meerdere keuzes in het type bout dat u gaat gebruiken. Ieder type is in verschillende materialen en maten verkrijgbaar. Kies desgewenst voor roestvaststaal, een verzinkt of een messing product. Met een ring van de juiste maat voorkomt u dat de verbinding in het materiaal wordt getrokken.

Ons assortiment van bouten en schroeven is groot en kent veel variatie. De enorme diversiteit in types en maten bouten, zorgen ervoor dat u altijd het beste product voor uw klus kunt vinden. U hebt de keus tussen onder andere de binnen zeskantbouten, de buiten zeskantbouten en ook de bijzondere bouten. Met een bout zet u verschillende materialen op een veilige, betrouwbare en stevige manier vast.

Ook in de categorie schroeven heeft u veel keus. Van houtschroeven, metaalschroeven tot bijzondere schroeven. U zult altijd het type schroef vinden dat u zoekt, voor een concurrerende prijs. Door de verschillende verpakkingseenheden kunt u altijd de voor u meest interessante aanbieding of verpakkingsgrootte kiezen. Ideaal voor timmerbedrijven, aannemers en zzp’ers. Online schroeven kopen was nog nooit zo makkelijk.

Bedrijven en particuliere klanten kiezen steeds vaker voor betrouwbaarheid en duurzaamheid. Zo ook bij de keuze voor ijzerwaren, bouten en moeren. Wij leveren bevestigingsmiddelen die voldoen aan de hoge eisen van vandaag de dag.  Zo weet u zeker dat wij niets en niemand iets slechts doen.

https://moerenbout.nl/

Makita accu replacement bestellen voor uw gereedschap

Bent u opzoek naar een onderneming die een Makita accu voor u aanbied of een ander gereedschap, bekijk dan nu de website van deze onderneming en bekijk het assortiment wat ze op de website hebben staan en lees ook alle informatie over de producten die op de website staan en kom ook alles te weten over het bedrijf zelf. Ze hebben veel verschillende soorten accu’s die ze aanbieden, zo heeft u genoeg keuze en daarom is het ook belangrijk dat u informatie leest over deze Makita accu’s zodat u wel een juiste keuze maakt en dus niet spijt krijgt van uw keuze. Als u na het bekijken van de website nog onbeantwoorde vragen heeft dan kunt u het beste bij de vestiging langs gaan en hier kunt u uw vragen kwijt bij het personeel. Doordat het personeel al veel ervaring heeft in dit gebied en gereedschap kunnen ze u goed helpen en beantwoorden ze uw vragen en proberen ze u zo goed mogelijk te helpen. Het voordeel van het gebruik van een Makita accu is dat je geen kabel heeft en hierdoor ook niet in de knoop komt en hierdoor vrij door de tuin kunt bewegen.

 

Makita accu aanschaffen

 

Heeft u na het lezen van deze tekst en het bekijken van de website nou interesse in een Makita accu of een ander soort gereedschap die op de website staan. Als u hier meer informatie over wilt kunt u de telefonisch contact met ze opzoeken of zoals hier ook al geschreven staat kunt u langs gaan bij de vestiging en zo kunt u al uw vragen kwijt bij het personeel over bijvoorbeeld een Makita accu. Het emailadres staat ook op de website en hier kunt u een mail heen sturen, ze proberen hier dan zo snel mogelijk op te reageren en u zo verder te helpen met bijvoorbeeld een Makita accu.

 

 

 De vele voordelen van een achteruitrijcamera

Veel voertuigen hebben de achteruitrijcamera in de standaarduitvoeringen. Dit is natuurlijk nog niet zo bij ieder voertuig. Soms kun je nog twijfelen of je zo een technisch snufje wel nodig hebt. Wanneer je bent gewend om zonder achteruitrij camera te rijden en te manoeuvreren, dan kun je van mening zijn dat je er geen een nodig hebt. Maar wie er een tijdje gebruik van heeft gemaakt, weet dat je dan eigenlijk niet meer zonder kunt en in ieder gevallen niet meer zonder wilt.

Het grootste voordeel van een achteruitrijcamera is natuurlijk de verbetering van het zicht. Dit is erg logisch; een open deur intrappen eigenlijk. Maar een achteruitrijcamera hoef je niet enkel te gebruiken tijdens het achteruit rijden. Denk bijvoorbeeld aan campers. Door de typische constructie van de ombouw van een camper heb je slecht zicht naar achteren tijdens het inhalen van andere voertuigen. De achteruitrijcamera kun je veel gemakkelijker inhalen en invoegen.

Nog een voordeel is dat je met een achteruitrijcamera met een brede kijkhoek eigenlijk nooit meer hulp nodig hebt bij het inparkeren van grote voertuigen. Je hoeft niet meer bang te zijn om een paaltje te raken en kunt gemakkelijke alle complexe manoeuvres alleen af.

Deze voordelen samen geven u uiteindelijk een vergoot gevoel van veiligheid. U hoeft niet meer bang te zijn voor schade die u onnodig oploopt aan uw eigen voertuig of uw omgeving. De camera geven u ook meer gemak; wanneer u opmerkelijke geluiden hoort, hoeft u niet meteen uit te stappen. U kunt eenvoudig op het schermpje kijken hoe het eraan toe gaat aan de achterkant van uw voertuig.

Ten slotte biedt een achteruitrijcamera een extra stukje veiligheid wanneer je je voertuig uitleent aan anderen. Zelf ben je uiteraard meer bekend met je voertuig en de afmetingen ervan. Maar vele ongelukje gebeuren met mensen aan wie de voertuigen zijn uitgeleend. De achteruitrijcamera geeft hun minder kans om brokken te maken.

Verschillende bevestigingsmaterialen

Er zijn veel verschillende bevestigingsmaterialen te koop. Dit is nodig, want er zijn eindeloos veel toepassingen waar je de bevestigingsmaterialen op gebruikt. Bouten en moeren kennen we allemaal wel, maar wanneer gebruik je welke? Voor antwoord op die vraag en nog veel vragen kunt u terecht bij Moerenbout.nl. Het team van Moerenbout is gedreven om u verder te helpen. Het team verstaat hun vak en staat garant voor een snelle en betrouwbare afhandeling. De producten zijn daarbij van uitstekende kwaliteit.

Het aanbod van schroeven loopt zeer uiteen. U kunt weleens het overzicht verliezen in de wereld van schroeven. Er zijn schroeven voor hout, staal en kunststoffen. Stelschroeven om aan te passen en zelfborende schroeven voor definitieve bevestiging.

Naast schroeven zijn er natuurlijk ook bouten. De standaard bouten zijn weinig bijzonders, maar niet alle bouten zijn voor hetzelfde bedoeld. Bouten kunnen een specialistische functie met zich meedragen. Voor iedere toepassing zijn er speciale: draadeinden, pennen, klinknagels, pluggen, bouten en slotbouten.

Wat is een slotbout? Een slotbout is een bout die u alleen van een kant kunt aandraaien. Dit is de moerkant. De bout lijkt eigen een beetje op een champignonhoofd. De bouten zorgen voor een stevige bevestiging en aan de andere kant voor een zuivere afwerking. De slotbouten van Boutenmoer garanderen een ideale bevestiging die blijft! Slotbouten zijn ook verkrijgbaar in verschillende materialen.

Bij de aanschaf van bouten en moeren moet u rekening houden met het materiaal. Als u geen rekening houdt met de materiaalkeuze dan kunt u grote problemen tegen het lijf lopen. Wilt u namelijk roest voorkomen dan is de keuze als gevallen op RVS A2 of RVS A4. Krijgt u te maken met zuren? Dan heeft Moerenbout alsnog een product voor u beschikbaar.

Meer dan 80.000 producten kunt u vinden op de website. Vanaf € 100,- krijgt u de verzendkosten cadeau, dus kijk snel op Moerenbout.nl.

Ben je op zoek naar betonlook verf?

Een industrieel interieur is tegenwoordig trending. Woonaccessoires met een betonlook dragen positief bij aan een industrieel interieur. Maar hoe creëer je woonaccessoires met een betonnen look? Met de betonlook verf die je kunt kopen bij My Industrial Interior natuurlijk! Met deze producten van My Industrial Interior kun je ieder woonaccessoire een betonlook geven! Hoe leuk? Het kan immers lastig zijn om betonlook woonaccessoires die te vinden die helemaal naar jouw wens zijn. Dankzij deze betonlook verf producten kun je alle kanten op en geef je ieder accessoire de betonlook die je maar wenst. Van een krukje, trap en een muur tot een dienblad. Hier vind je alle producten die je nodig hebt voor het creëren van een betonlook in jouw interieur!

Betonlook verf koop je bij My Industrial Interior

De betonlook verf die je kunt bestellen in de webshop van My Industrial Interior kun je gebruiken voor verschillende doeleinden! Of je nou een betonlook muur of een betonlook trap ontzettend gaaf vindt. Het kan allemaal! Doordat de betonlook verf in verschillende kleuren verkrijgbaar is, vind je altijd de betonlook verf die compleet naar jouw wens is en perfect bij de aansluit bij de rest van je interieur. Je kunt kiezen uit vier kleuren, waarbij je kunt kiezen uit een witte en een grijze primer:

 • Silver Blue
 • Soft grey
 • Warm Beige
 • Bronze Brown

Daarnaast kun je bij My Industrial Interior ook een proefflesje of een hand geverfd proefstukje bestellen! Dan kun je eerst bekijken of de betonlook verf wat voor je is en past bij de rest van je interieur! Handig, toch?

Geef je huis een industriële look

Met de betonlook verf die je vindt in deze webshop kun je je interieur een industriële look geven! Betonlook geeft je huis een stoere, maar toch strakke en neutrale uitstraling. Wil je meer weten over de resultaten die je kunt behalen door het gebruik van de betonlook verf producten die je kunt kopen bij My Industrial Interior? Neem dan een kijkje tussen de meest gestelde vragen over betonlook verf! Daar vind je alles wat je maar wilt weten over betonlook verf.

https://myindustrialinterior.nl/

Franchise administratiekantoor word je eenvoudig

Wil jij altijd al een franchise administratiekantoor runnen, maar weet je niet waar je moet starten? Dan is het concept van Kubus Coöperatie de ideale oplossing! Kubus is sinds 2003 een coöperatie zonder winstoogmerk die franchise mogelijk maakt voor administratiekantoren. Hierdoor kun jij profiteren van vele voordelen en kun je de naam dragen tegen scherpe vergoedingen. Indien u al een administratiekantoor heeft is het ook mogelijk om deel te nemen aan het lidmaatschap. Kubus Coöperatie biedt namelijk ook lidmaatschappen op maat aan. Hierdoor is voor ieder een gewenste oplossing mogelijk.

Voordelen van franchise

Er zijn een aantal voordelen van een franchise. Ten eerste kun je gebruik maken van de bekendheid en de formule van een bestaand bedrijf. Hierdoor hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden en heb je dus al een start bij jouw start. Ook kan jij de handelsnaam als enigste uitvoeren in een bepaald gebied. Daarnaast kun je gebruik maken van grote kostenvoordelen in verband met grote inkopen die voor alle franchisenemers gelden. De franchisegever blijft altijd verantwoordelijk voor het onderhoud van de formule en hier heb jij dus geen omkijken naar. Ten slot is er ook altijd begeleiding en advies van een centraal punt. Veel voordelen dus! Ben jij geïnteresseerd in een franchise administratiekantoor? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

 

Buiten spelen?

Twee weken geleden is een onderzoek naar buiten gekomen waaruit bekend is geworden dat kinderen veel minder buiten spelen. In de NRC was te lezen dat maar 10 % van de kinderen vaker buiten speelt dan binnen. In de tijd dat hun ouders en grootouders klein waren speelden ruim 50% meer buiten dan binnen. Het verontrustende is dat het aantal kinderen dat buiten speelt alleen maar daalt. Als we kijken naar het percentage van de kinderen die tussen de zes en de twaalf jaar zijn, speelt maar 14 % elke dag buiten, vijf jaar geleden was dit nog 20 %.

Als aan de kinderen gevraagd werd waarom ze niet meer zoveel buiten spelen, zeggen ze dat ze het buiten saai vinden. Ze vinden de speelplekken die er zijn niet leuk genoeg. Ze vinden de dingen die binnen staan, televisie en games, veel leuker dan de speelplekken buiten. Anderen kinderen geven aan dat ze het te druk hebben om buiten te spelen, met bijvoorbeeld hobby’s of gewoon schoolwerk. Maar liefst 1 op de 7 kinderen heeft het te druk om buiten te gaan spelen. Ze geven echter wel aan dat ze graag buiten zouden willen spelen. Maar wat is dan de oplossing? Moet de gemeente veel meer houten schommelsplaatsen? Of moeten de ouders van kinderen gewoon meer buitenspeelgoed kopen? Ze hoeven niet per se zelf een houten speeltoestel kopen, maar ze kunnen wel wat vaker naar buiten gaan met hun kinderen. De buitenlucht zal niet alleen de kinderen goed doen, waarschijnlijk de ouders ook. En misschien moet de gemeente de speelplekken die er zijn wat leuker en spannender maken. Zodat de kinderen weer naar buiten kunnen gaan en lekker kunnen klauteren, klimmen, rennen en hun eigen spelletjes bedenken. Misschien willen ze dan wel weer liever buiten spelen dan binnen blijven. En kunnen ze nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten en daarmee spelen.

https://www.buitenspeelgoed.nl/

Start met een franchise administratiekantoor

Een franchise administratiekantoor beginnen is voor veel ondernemers die in deze sector werken een goede keuze. Op die manier kunnen ze toch als zelfstandig ondernemer aan de slag en tegelijkertijd ook gebruik maken van bepaalde voordelen.

Vind samen een oplossing voor problemen

Een voorbeeld van een grote coöperatie die in de administratieve branche met franchisenemers werkt is Kubus. Als je aan bepaalde eisen voldoet als ondernemer kun jij ook lid worden en gebruik maken van de voordelen die zij bieden. Dit zijn uiteenlopende voordelen maar hierbij kun je denken aan het delen van de kennis en kunde van de anderen als een van de grootste pluspunten. Als je, zeker als je nog maar beginnend ondernemer bent, tegen bepaalde problemen aanloopt waar je niet direct zelf een oplossing voor kunt vinden kunnen de andere franchisenemers je daarbij assisteren. Zo is de kans dat je een goede oplossing vindt alleen maar groter.

Niet alles zelf hoeven te regelen

Daarnaast verzorgt de coöperatie tegen redelijke vergoedingen ook cursussen en overhead aangelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verzorgen van de (gezamenlijke) marketing, het gebruiken van dezelfde naam maar ook het regelen van vervanging indien nodig. Zeker als je een eenmanszaak hebt is dat laatste vaak een moeilijk punt. Ook jij wilt natuurlijk wel eens op vakantie maar dan is het vinden van een vervanger niet altijd even eenvoudig. Juist dit soort zaken worden je door de coöperatie uit handen genomen.

Niet uit op hoge winst

Kubus kan natuurlijk niet volledig voor niks werken maar ze zijn niet uit op een torenhoge winst. Daarom rekenen ze geen hoge prijzen voor de diensten en kan een ondernemer er toch gebruik van maken. De kosten voor de diensten zijn alleen op aanvraag dus je dient wel even contact op te nemen als je interesse hebt. Je kunt hierbij denken aan kosten voor het lidmaatschap, eventuele trainingen als je die wilt volgen of kosten voor het regelen van de marketing van je bedrijf. Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is en niet iedereen hetzelfde wil kunnen de kosten uiteenlopen.

De wekelijkse klus

We moeten er elke week maar weer aan geloven, het schoonmaken van de badkamer. Het is een hele klus en neemt ook wel wat tijd in beslag. We zijn echter na het zware werk wel blij met het resultaat en we kunnen weer een hele week genieten van een lekker ruikende badkamer. Toch is het elke week weer een heel gedoe om de tegels badkamer schoonmaken. Het neemt veel tijd in beslag en soms lukt het niet helemaal, het wordt namelijk niet helemaal schoon. Het is daarnaast ook een hele vervelende klus om al die voegen wit maken.

Oplossingen

Er zijn online echter veel oplossingen te vinden om de badkamer goed schoon te krijgen. Hieronder staan er een paar en misschien is het wel waard op ze een keer uit te proberen. Ze zijn allemaal te proberen met middeltjes die we allemaal in huis hebben.

 • Maak de vieze voegen schoon door bleekmiddel te mengen met water. Deze dat aanbrengen op de voegen en met een tandenborstel goed schoonmaken. Dit middeltje werkt ook tegen schimmels.
 • Een oude spuitbus (bijvoorbeeld van een lege Glassex) vullen met bleek, soda en water. Dit moet je op de voegen en de badkamertegels spuiten. Dit moet je twee uur lang laten inweken en dan goed afspelen.
 • Giet een heel klein beetje wasverzachter in een emmer met warm water. Daarna alles goed schoonmaken met een doekje en als het goed is glimt alles dan.
 • Meng samen met voegenreiniger wat chloor en Natriumcarbonaat. Dit op de voegen aanbrengen en daarna weer afspoelen. Het is belangrijk om alles goed te laten luchten.
 • Verdun bleek met water en maak de voegen schoon met een tandenborstel. Alles goed afspelen en alles is weer helemaal wit.
 • Mix water en azijn met elkaar in een spuitfles. Goed spuiten op de voegen en alles schoonvegen.
https://www.voegxpert.nl/

Waterpijp

Misschien is een waterpijp kopen iets waar je nu aan zit te denken. Is het wel een goed idee en waar kun je er eentje halen? Maar misschien wel de belangrijkste vraag, wat is de beste waterpijp tabak? Daarnaast bestaan er verschillende waterpijpsoorten en kan het moeilijk te zijn om een goede te kiezen, want er zijn zeker verschillen te zien tussen de waterpijpsoorten. Niet alleen qua uiterlijk, maar in de manier waarop ze zijn gemaakt zijn verschillen te zien.

Soorten

Er bestaan heel veel verschillende soorten waterpijpen, maar wat is het nou het verschil tussen ze allemaal? Hieronder wordt een handig overzicht gegeven zodat u een goede keuze kunt maken:

Traditionele waterpijp

Deze waterpijp komt uit een land waar waterpijpen heel gebruikelijk zijn, namelijk in Egypte en Turkije. Deze waterpijpen worden nog steeds op de oude manier met de hand gemaakt.

Khalil Mamoon

Deze waterpijp afkomstig uit Egypte wordt gezien als de beste waterpijpsoort onder de waterpijpen. Ze gaan daarnaast ook heel erg lang mee omdat ze gemaakt worden van roestvrijstaal.

Farida

De Farida waterpijpen staan bekend om hun mooie en luxe uitstraling door de gouden accenten. Deze geeft een vergelijkbare ervaring als de Khalil Mamoon, maar ziet er wel wat luxer uit.

El Nefes

Als je liever een doffe rookervaring wilt is deze waterpijp in de Ottomaanse stijl ideaal voor jou. Deze waterpijp is wel wat zwaarder ten opzichte van de Khalil Mamoon en de Farida.

Aladin

Als je houdt van een waterpijp van een met een leuke, kleurige uitstraling is deze waterpijp ideaal voor jou. Ze komen namelijk in heel veel uitvoeringen met allemaal verschillende, vrolijke kleuren. Daarnaast kan je deze uitbreiden met maar liefst vier slangen, zodat van de waterpijp met meer mensen tegelijk gebruik kan worden gemaakt.

Dit zijn de bekendste en populairste soorten waterpijpen die in Nederland worden verkocht. Hopelijk is het nu duidelijker geworden welke waterpijpsoort het beste bij jou past.

https://premium-hookahs.nl/

Voor ons zelf?

Ons mooi maken iedere dag, doen we dat wel echt voor onszelf? Ons zo mooi mogelijk aankleden, om de twee weken naar de kapper, is dat allemaal voor ons? Misschien maken we ons te druk wat anderen van ons vinden en worden we beïnvloed door de media. Want is het echte onze schuld dat we er op ons best uit willen zien? Als we kijken naar alle modebladen, waarbij de lichamen van de modellen worden gefotoshopt. Als we kijken naar de reclames op tv waarbij crèmes de huid van “oudere” dames jonger maakt. Als we kijken naar Netflix series, waar iedereen er altijd net iets te mooi uitzien. We hebben er de laatste paar decennia veel voor over om er mooi uit te zien. Kijk maar naar het aantal mensen dat plastische chirurgie ondergaat. Dit aantal stijgt alleen maar.

Mooie tanden

Orthodontie volwassenekomt ook steeds vaker voor. Er zijn steeds meer volwassene die een beugel nemen om er mooier uit te zien. Eindelijk dat spleetje tussen de tanden weg of die schuine tanden die na al die jaren eindelijk rechtstaan. Daarnaast kunnen worden niet altijd dit soort “kleine problemen” verholpen, maar ook imagoproblemen die mensen over zichzelf hebben. Maar vergis je niet, als je als volwassene aan een beugel begint staat er nog veel op je te wachten.

Allereerst moeten er geen gaatjes in de tanden zitten. Daarna moet er gekeken worden of er genoeg plek in de mond aanwezig is. Meestal is er namelijk geen plek voor je tanden om recht te gaan staan, daarom zijn ze schuin gegroeid. Een tand of kies trekken is dan ook vaak nodig. Zo kan er ruimte worden gemaakt en wordt er plaats gemaakt voor de tanden die door de beugel netjes, recht naast elkaar zullen staan. Dit kan een ingrijpende operatie zijn, wat een lange herstelperiode heeft.   Het trekken van een tand wordt altijd onder narcose gedaan.

https://orfeokliniek.nl/

Een unieke website

Je bent misschien een nieuw bedrijf begonnen en wilt ook een website maken. Het kan ook zo zijn dat je al een bedrijf hebt en je wilt graag vernieuwen. Een website kan hier een goede hulp bij zijn. Een eigen website is in deze tijd van technologie heel erg belangrijk. De online vindbaarheid van een bedrijf is steeds belangrijker aan het worden. Stel jou bedrijft verkoopt kleding online. Als mensen een mooie galajurk nodig hebben zullen ze het woord “galajurk” intypen in de zoekmachine. Als ze dan allerlei websites krijgen, maar niet die van jou, zullen ze er waarschijnlijk ook niet aandenken dat jij ook galajurken verkoopt.  Zoekmachine optimalisatie is daarom ook van groot belang. Vooral in deze tijd zoeken veel mensen online wat op en is het van groot belang dat je bedrijf een goede, duidelijke website heeft. Zo worden je spullen niet alleen sneller verkocht, maar krijgt je bedrijf ook meer naambekendheid.

Website maken

Een website maken is niet een eenvoudige klus. Er gaat veel tijd in zitten en je moet kennis hebben over het programma dat je gaat gebruiken om de website te maken. Je moet daarnaast niet alleen technische kennis hebben. Het is belangrijk dat je een duidelijke visie hebt voor de website. Wat moet er allemaal op te vinden zijn? Wat voor informatie moet er allemaal vermeld worden? Welke kleuren en welk lettertype gaat er gebruikt worden? Het is belangrijk dat de website er netjes uitziet, zo komt het betrouwbaarder over. Mensen zullen ook sneller geneigd zijn om iets online te kopen als ze er vertrouwen in hebben.

Hulp inschakelen

Het is dus misschien wel nodig om hulp in te schakelen. Er zijn veel bedrijven die websites voor andere bedrijven. Je kunt aan hun vertellen hoe het er uit moet gaan zien en welke informatie er in moet komen te staan.

https://www.economy.nl/

Tijd voor de vakantie

We zijn er weer allemaal klaar voor, de vakantie. Het is ieder jaar weer een moeilijke keuze, maar dit jaar gaat het anders, er worden veel ervaringen online gelezen zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. De koning aap ervaringen zijn verreweg het populairst en hier wordt dan ook bij geboekt. nrv reizenbiedt echter ook erg leuke reizen aan. Het blijft dus een grote vraag waar de hele familie heengaat.

Argentinië?

Denk is aan het prachtige land Argentinië dat ligt in Zuid-Amerika. Wil je niet eens een keer het land bezoeken waar koningin Maxima vandaan komt? Dit grote land biedt veel verschillende activiteiten aan voor toeristen. Neem bijvoorbeeld de hoofdstad Buenos Aires, in deze stad is veel te zien. Er zijn veel natuurgebied en culturele plekken die mooi zijn om te zien. In deze stad zijn goed de Europese invloeden te zien van landen zoals Italië en Spanje. Dit is goed te zien aan de architectuur. De cultuur is echter wel helemaal Argentijns en dit is ook zeker wel te merken als je er bent.

Chili?

Als je zin hebt in een vakantie naar Chili, moet je zeker Patagonië bezoeken. Dit natuurgebied strekt zich uit over het zuiden van Chili en een deel van Argentinië. Verder is een must-see ook de Atacamawoestijn, wat de droogste woestijn van de wereld is. Denk niet dat je hier geen mensen zult treffen, er zijn namelijk twee grote steden te vinden in dit woestijngebied. Daar is ook de prachtige oase San Pedro te zien, waar gekleurde meren zijn, valleien, geisers en thermale bronnen.

Vergeet als laatste vooral niet het Andesgebergte. Dit gebergte strekt zich uit over de gehele westkust van Zuid-Amerika. Het loopt door zeven landen heen en kruist daarmee de evenaar. Vroeger waren er in de bergen rijke beschavingen zoals de Inca’s te vinden.

https://www.dalreizen.nl/

Werkplezier bij werknemers

Een werknemer kiest er voor verschillende redenen voor om voor een bepaald bedrijf te gaan werken. Het kan dat die een speciale affiniteit heeft voor het product, er mensen kent die er werken, een goed salaris krijgt, zijn carrière-verwachtingen kan waarmaken of hetzelfde denkt als de waarden van het bedrijf. Eender waarom iemand voor een bepaalde baan kiest, het allerbelangste is dat die er werkplezier in heeft. Wie zijn werk met plezier doet, doet zijn werk beter en is minder vatbaar voor grote werkdruk en stress.

Het plezier dat een werknemer heeft in het werk dat die doet, is afhankelijk van verschillende factoren. Het behalen van successen is bijvoorbeeld belangrijk voor het hebben van werkplezier. Wanneer je aan een taak werkt, stop je je tijd, moeite en energie erin. Als die taak dan rendabel is, zal dat ervoor zorgen dat je het met meer plezier doet. Dat betekent ook dat je er passie voor hebt, waardoor je sneller extra moeite erin zal steken om het tot een succes te laten leiden.

Om het personeel hun passie en werkplezier te stimuleren, is het als werkgever belangrijk om ze de nodige tijd en ruimte te geven. Zie het verschil tussen wat dringend en belangrijk is. Iets dat dringend is, is niet altijd belangrijk voor het bedrijf en iets dat belangrijk is voor de groei van het bedrijf is niet per se dringen. Er moet dus een goed evenwicht gevonden worden. Dat kan moeilijk zijn, want er zijn veel bedrijfstaken die dringend uitgevoerd moeten worden, maar niet tot de bedrijfsdoelen behoren. Voorbeelden daarvan zijn de urenadministratie en het document management, dat zijn taken die noodgedwongen erbij komen maar niet tot de essentie van het bedrijf behoren. Wat een bedrijf wel kan doen, is deze taken uit handen geven. Door ze uit te besteden is er meer tijd voor werknemers om zich op de essentiële bedrijfstaken te concentreren.

https://www.mysolution.nl/nl-NL/Home

Een helpende hand

Salarisverwerking is noodzakelijk wanneer je een eigen bedrijf hebt, echter is het alles behalve leuk! Toch moet je personeel uitbetaald worden, want je werknemers zijn de ruggengraad van een bedrijf. Wanneer salarisverwerking niet echt een sterkte is, kun je ervoor kiezen om een loonbureau in de arm te nemen. Zij kunnen je helpen om de salarissen te verwerken. Doormiddel van een software die zij gebruiken, zal de salaris informatie duidelijk en overzichtelijk opgeslagen worden. Daarnaast kunnen loonstroken en jaar opgaves gedownload worden door werknemers wanneer zij maar willen, want iedereen zal direct toegang hebben tot zijn of haar documenten. Ook voor vragen en relevante kennis kun je terecht bij een loonbureau. Zij kunnen je adviseren en helpen om overweg te kunnen met de software. Vaak kunt u de software, nadat deze op de server is geplaatst, ook koppelen aan het HR dashboard. Vooral bij moeilijke en ingewikkelde cao’s en bedrijfstakregelingen kan een loonbureau de uitkomst bieden. Zij hebben meer ervaring in loonadministratie en kunnen u goed helpen.

Toch kunt u ook zelf de salarissen deels bepalen. Het is hierbij belangrijk dat iedere werknemer gelijkwaardig word behandeld en dat er geen verschillen ontstaan op basis van geslacht, huidskleur of het aantal uur dat je werkt. Wanneer de werkzaamheden voor de werknemers hetzelfde zijn, dienen zij hetzelfde uurloon te krijgen. Wanneer een werknemer meer werkervaring en/ of langer in dienst is, mag deze hiervoor wel beloond worden in de vorm van een hoger salaris. Twijfel je over de salarisverdeling? Ook hiervoor kun je advies vragen aan een loonbureau. De salarisverwerking is een doorn in het oog wanneer dit niet goed geregeld is. Bent u geen held in salarisverwerking en besteed u het liever uit? Er zijn verschillende loonbureaus waar u terecht kunt. Daarnaast is het in sommige gevallen aan te raden om een professional in de arm te nemen. Wanneer je onvoldoende kennis van een onderdeel binnen de onderneming hebt, kun je beter hulp inschakelen dan zelf iets te proberen en het verkeerde te doen.

http://www.cbbs.nl/

Dieren verzorging

Een boer wil over het algemeen het beste voor zijn vee en voor deze boeren is het belangrijk dat hun koeien de beste zorg krijgen. Koeien zijn net als wij mensen levende wezens en verdienen het beste. Koeien hebben net als mensen een personal space. Als er iets of iemand binnen een paar meter dicht bij hun komt kunnen ze agressief worden. Koeien kunnen erg snel angstig of agressief worden en dus ook erg gevaarlijk. Net als wij mensen houden we er niet van, als iemand een halve meter van ons vandaan staat of intimiderend op ons af komt. Dit zelfde geld voor koeien, maar ook voor andere dieren zoals schapen en varkens. Als een koe gelukkig is zal de melk die ze produceren ook van een betere en hogere kwaliteit zijn. Hogere kwaliteit melk of hogere kwaliteit kaas betekent ook een hogere verkoopprijs. Je investeert als het ware in de welzijn van je dieren, maar ook in de toekomstige omzet. Over het algemeen is de investering in de welzijn van je koeien verstandig, want financieel gezien is het erg slim. De investering is binnen bepaalde tijd terug verdient en dat is waar het uiteindelijk om draait.

 

Ben jij een boer en wil je de welzijn van je koeien en andere dieren verbeteren, dan zijn er hier een aantal tips om dit te realiseren. Een cowhouse is voor koeien er fijn en zal de welzijn van je koeien verbeteren. Een ander voorbeeld van een product dat de welzijn verhoogd is de Comfort Zone. Het is als het ware een comfortabele matras voor je koeien en vandaag de dag gebruiken meer dan 3 miljoen koeien de Comfort Zone. Ten eerste helpt het tegen de schok, die koeien krijgen als ze gaan liggen en ze hebben meer grip bij het opstaan. Hiernaast is het een matras die ook erg lekker ligt voor de koeien. Voor meer informatie over dit soort producten kijk op de website: www.wijsmanhandelenadvies.nl.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl