Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Bewegend beeld als marketinginstrument

Met bewegend beeld ben je in staat om sneller aandacht te trekken dan met geschreven tekst. Een opmerkelijke video wordt in een oogwenk opgemerkt en de kijker zal niet stoppen met kijken voordat hij erachter is wat er precies te zien is. Daar kun je als bedrijf handig gebruik van maken. Niet alleen door interessante reclames voor op tv en internet te maken, maar ook om de filosofie van het bedrijf duidelijk te maken. Dat kan met een bedrijfsfilm. Er is geen standaardrecept voor een succesvolle bedrijfsfilm, maar een kenmerk dat altijd aanwezig is, is dat de beelden de aandacht trekken van de doelgroep.

Kenmerken van een bedrijfsfilm

Een corporate video is een film, waarin een bedrijf laat zien wat de bijzondere kenmerken van het bedrijf zijn. Het is belangrijk dat vooraf wordt bedacht wat de doelgroep is. Een corporate video die toekomstige personeelsleden enthousiast moet maken ziet er anders uit dan een bedrijfsfilm die klanten ertoe moet overhalen zaken met het bedrijf te gaan doen. Een bedrijfsfilm maken is een vak apart, zowel inhoudelijk als op het gebied van techniek. Daarom wordt geadviseerd om je door professionele partijen te laten ondersteunen.

Spraakmakend beeld

Bij het bedrijf Beeldspraak is alle kennis aanwezig om je te ondersteunen bij het maken van een aansprekende bedrijfsfilm. Er zijn creatieve regisseurs, producenten, presentatoren en tekstschrijvers beschikbaar om een aansprekend product te maken. Ook zijn alle technische voorzieningen voorhanden om de film in een professionele kwaliteit te produceren. Naast corporate videos is Beeldspraak ook hét adres voor animaties, aftermovies, livestreams, social video’s en webseries. Dat zijn allemaal producten die de vindbaarheid van je bedrijf op het internet een enorme boost kunnen geven. Het is daarnaast ook leuk en zeer inspirerend om met de medewerkers van Beeldspraak aan de slag te gaan.