Spring naar inhoud

Creëer genoeg binnenruimte met passende voortenten

De vouwwagen is op veel campings vervangen door de caravan. Ook komen er steeds meer campers voor. Waarom? Simpel, een caravan of camper is veel makkelijker! Wat mensen wel missen aan de vouwwagen is de ruimte die deze tenten bieden. Een caravan of camper is vaak toch wat kleiner dan een volledig opgezette vouwwagen. Om u meer ruimte te bieden op vakantie heeft caravan inkoop en kampeerexpert Coppens Rekreatie een groot assortiment aan voortenten, speciaal voor caravans en campers. Snel genieten van uw vakantie, luxueus kamperen en meer dan genoeg binnenruimte. Kom snel kijken in de showroom en doe alvast een indruk op via de website.

Caravan niet meer nodig? Kies een bedrijf dat zich richt op de inkoop van occasions

Heeft u met uw caravan de mooiste plekken bezocht? Maar is het nu tijd om uw caravan weg te doen? Hij is nog in goede staat. Verkopen als particulier levert niet echt op wat u ervan had verwacht, dus wat doet u dan? Een caravan inkoop is dan wat u zoekt. Een inkoopbedrijf heeft een commercieel doel, het verkopen van caravans. De prijs die u krijgt voor uw occasion is hoger dan wanneer u uw caravan verkoopt aan een particulier. Bij Coppens Rekreatie wordt de caravan opgeknapt, uitgerust met een van de vele voortenten, en vervolgens in de verkoop gezet. Zo maakt een ander gezin nog jarenlang met veel plezier gebruik van uw oude caravan!

Maak van uw caravan een paleisje met een van deze voortenten

Op reis gaan met de caravan biedt u veel vrijheid. Zo komt u na een lange autorit heerlijk tot rust in het zonnetje voor uw caravan. Met een van de luxe voortenten van Coppens Rekreatie heeft u dit gevoel ook wanneer het even wat minder weer is. U tovert uw caravan om tot uw eigen paleisje op locatie! U heeft ruimte zat om alle spullen mee te nemen die de vakantie nog aangenamer maken. Een picknicktafel, een koelkast, stoelen, het past allemaal in uw nieuwe voortent die u kunt kopen. Kom de opties snel bekijken in de 3500m2 grote showroom van caravan inkoop Coppens Rekreatie!