Spring naar inhoud

De hoogtepunten blijven maar komen tijdens een rondreis door Namibië.

Gedurende uw rondreis in het Namibische landschap heeft u meteen door waar het land zo om bekend staat. Maar het heeft zoveel meer in huis dan alleen grote, wilde woestijnen. Met een 4×4 huurauto verandert het landschap ieder uur en spot u tal van wilde dieren. Zo bezoekt u het indrukwekkende Etosha wildpark, de prachtige Sossusvallei in de ruige woestijn, ontmoet u de lokale bevolking en ontdekt u de schitterende Epupa watervallen. Natuurwonderen worden afgewisseld met interessante cultuur en u mist geen enkel hoogtepunt. Uw rondreis door Namibië combineren met een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Ook dat is mogelijk bij Oryx Travel. Als ervaren touroperator van reizen in Afrika stelt men iedere reis op maat samen. De perfecte combinatie tussen cultuur en natuur!

De mooiste stops langs de Tuinroute in Zuid-Afrika

Kent u de Tuinroute al? Niet? Dit is een van de meest prachtige manier om per auto Zuid-Afrika te verkennen. Deze kustroute tussen Kaapstad en Port Elizabeth is ongeveer 700 kilometer lang en brengt u langs de mooiste lagunes, dorpen en schitterende natuurparken. Hoe lang u erover doet? Dat is helemaal aan u. Maar Oryx Travel raadt u aan hier ruim de tijd voor te nemen. Geniet van het prachtige Mossel Bay, breng een bezoek aan het Knysna Elephant Park en spot dolfijnen en walvissen bij Plettenberg Bay. Ook is het mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië.

Ervaar de veelzijdigheid van Afrika tijdens een rondreis door Namibië

Hebt u een lijstje met vakantiebestemmingen waar Afrika bovenaan staat? Wilt u naar een van dé vakantielanden in opkomst? En wilt u dat uw reis tot in de puntjes is verzorgd? Boek dan uw rondreis door Namibië bij Oryx Travel. Uw reis wordt aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring samengesteld. Het is immers úw reis. Tijdens de rondreis ervaart u de veelzijdigheid van het land: van uitgestrekte woestijnen tot een overnachting in een luxe lodge en van een ontmoeting met de eerste inwoners van Namibië tot machtige watervallen. Bij Oryx Travel boekt u ook reizen naar andere landen in Afrika. Wat dacht u bijvoorbeeld van een roadtrip langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Spot wilde dieren in Namibië!