Spring naar inhoud

De voordelen van het kopen van een tweedehands of nieuw springkasteel

Heeft u regelmatig een springkasteel nodig voor een feest? Dan is het voordeliger om een springkasteel te kopen. In dat geval kunt u altijd gebruikmaken van het springkasteel en bovendien zullen de kinderen het fantastisch vinden. Bij Springrid vindt u een ruim en zeer gevarieerd aanbod waardoor u altijd een springkasteel kunt kopen die voldoet aan uw wensen. U heeft zelfs de keuze of u een nieuw exemplaar of een tweedehands springkasteel wilt kopen. De tweedehands modellen zijn slechts 2 jaar oud en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Zo kunt u een springkasteel kopen tegen een voordelige prijs. Dat is nog eens mooi meegenomen.

Uniek en veilig springkasteel kopen bij ervaren leverancier

Organiseert u regelmatig een gezellig kinderfeestje? En bent u nog op zoek naar een passende attractie om alle kinderharten te veroveren? Dan doet u het goed eens te kijken om een springkasteel te kopen (of huren) bij Springrid. Hier worden springkastelen ontworpen, gefabriceerd en vervolgens verkocht of verhuurd. Men weet als geen ander wat de doelgroep leuk vindt, dankzij de jury: kinderen en hun vriendjes. Daarom bent u bij het huren of kopen van een springkasteel verzekerd van een uniek exemplaar. Uiteraard zijn de springkastelen vervaardigd van kwalitatieve materialen en zijn er, waar nodig, verstevigingen aangebracht om ongevallen te voorkomen. Bovendien worden de springkastelen regelmatig onderworpen aan een strenge veiligheidskeuring.

Veel mogelijkheden bij specialist waar u een springkasteel kunt kopen en huren

Springrid zorgt ervoor dat uw feest een totaalbeleving is. Bij een ervaren fabrikant van springkastelen kunt u veel meer dan enkel een springkasteel huren of kopen. Zo kunt u met een van de popcornmachines lekker popcorn maken en daarnaast beschikken we nog over talrijke andere lekkernijen. Of zoekt u een grimeuse die kinderen kan omtoveren tot wilde dieren, prachtige prinsesjes of stoere cowboys? Deze kunt u ook inhuren bij Springrid. Daarnaast kunt u partytafels, suikerspinmachines en skydancers huren die uw evenement, zoals een opening van een winkelpand, gegarandeerd in de kijker zet. Deze attracties maken iedere gelegenheid compleet. Bent u klaar om te feesten?