Spring naar inhoud

Een compleet georganiseerde busreis voor uw rondreis door Europa

Als u van plan bent om Europa te ontdekken, is het fijn als u compleet ontzorgd wordt. Misschien heeft u geen tijd om alles te organiseren en daarom is een georganiseerde busreis de perfecte optie. Een reis- en touringcarbureau biedt een tal van busreizen aan naar alle uithoeken van Europa: van Spanje tot Kroatië en van Schotland tot Polen. Alles is mogelijk! U ziet gedurende de busreis in een luxe touringcar de mooiste plekken in Europa en komt dankzij de deskundige reisleiding van Busreizen Maaskant en van alles te weten over de omgeving. Ook wanneer u Kerst wilt vieren op ski’s in Oostenrijk, boekt u gemakkelijk een reis bij een ervaren reis- en touringcarbureau. Naast busreizen kunt u hier ook vliegbusreizen boeken.

Georganiseerde busreizen: een avondje uit naar een musical

Geniet van een heerlijke dag uit tijdens uw vakantie. Als u uw busreizen laat organiseren door een reis- en touringcarbureau wordt alles netjes voor u geregeld. Zo is het bij Busreizen Maaskant mogelijk om een busreis in combinatie met een musicalbezoek te boeken. U wordt opgehaald door een luxe touringcar bij een opstapplaats naar keuze en de busreis rijdt richting de bestemming. Hier kunt u vervolgens een hapje en een drankje nuttigen. Daarna wordt u naar het theater gebracht en geniet u van de voorstelling. Na de musical rijdt de touringcar terug en wordt u thuisgebracht. U zult een onvergetelijke dag beleven.

Een busreis die tot in de puntjes is geregeld

Heeft u geen tijd om uw vakantie te organiseren maar wilt u wel even er tussenuit? Schakel dan een ervaren reis- en touringcar specialist in. Busreizen Maaskant zorgt ervoor dat uw busreis tot in de puntjes verzorgd wordt. U gaat zo ontspannen op vakantie. U wordt te allen tijde met onze luxe touringcar opgehaald op een door u gekozen opstapplaats. Daarna gaat u op weg naar de plaats van bestemming, zoals een musical, sportevenement of beurs. Hier kunt u genieten van een heerlijke dag met een biertje of wijntje in de hand, want u hoeft niet terug te rijden! Op het einde van de busreis wordt u netjes thuisgebracht door onze ervaren chauffeurs.