Spring naar inhoud

Een luxe hotel met veel faciliteiten op Texel

Met goed én met slecht weer wil je in je hotel op Texel genoeg te beleven hebben. In Hotel Op Diek zult u zich geen moment vervelen. Kom met koud weer heerlijk tot rust in de sauna. Is het lekker weer? Ga in de tuin zitten van het hotel, met een prachtig uitzicht op de natuur. Neem een drankje uit de bar van het tophotel en ontbijt met de verse ingrediënten. Een goed hotel heeft meer dan genoeg faciliteiten. Voor een goed hotel ga je naar Op Diek in Texel.

In een hoogstaand hotel op Texel ben je van alle gemakken voorzien

Geniet samen met je partner van een mooi hotel op Texel. Verblijf in het prachtige hotel Op Diek op het grootste Waddeneiland van Nederland. Boek een eenpersoonskamer of kruip gezellig tegen elkaar aan in een van onze tweepersoonskamers met eigen douche en toilet. Wanneer je blijft overnachten op een mooie locatie, zoals Op Diek, zijn alle faciliteiten te vinden in de hotelkamers. Kijk voordat je gaat slapen nog even televisie op het flatscreen, bel met de hoteltelefoon naar de receptie voor vragen of berg je waardevolle spullen in een kluis op als je naar het strand gaat. Of je nu een verfrissende douche neemt of uitgebreid in bad gaat, kom heerlijk tot rust. Ook daarvoor kom je het best naar een hotel van hoge kwaliteit op Texel toe.

Een hotel op Texel met karakter helpt mee jouw vakantie perfect te maken

Natuurlijk moet er in de omgeving genoeg te doen zijn, maar in het hotel zelf wilt u het ook comfortabel hebben. In een hotel op Texel moet u zich thuis voelen. Hotel Op Diek in Texel is een plaats waar je je als een vis in het water voelt. Het tophotel zorgt voor voldoende faciliteiten, maar weet ook zijn gasten te adviseren. Wat is er te doen in de omgeving? Wat is mooi en wat móét je gezien hebben? De mensen achter hotel Op Diek op Texel vertellen je daar graag meer over. Zij laten je op je gemak voelen, terwijl jij helemaal niets hoeft te doen. Ervaar zelf het vakantiegevoel op Texel en boek een hotel waar de mensen je helemaal begrijpen.