Spring naar inhoud

Entertainment

Boek een cocktail workshop Utrecht en leer de kneepjes van het vak

Een cocktail workshop Utrecht is de oplossing als u niet weet wat u moet doen met uw personeelsfeesten, verjaardagen, bruiloft of vrijgezellenfeest. Een leuke activiteit bedenken is moeilijk, vooral als uw gasten bestaan uit mensen met verschillende interesses. Gelukkig is de oplossing makkelijk! Iedereen houdt namelijk van cocktails. Bij cocktail workshop Utrecht leert u alles over cocktails en het volgen van de “ingewikkelde” recepten zodat u na de workshop ook thuis aan de slag kunt als echte cocktailshaker.

Met de cocktail workshop Utrecht steelt u de show

Het organiseren van een feestje of activiteiten voor een feestje kan nog best lastig. Gelukkig bent u met de cocktail workshop Utrecht verzekerd dat iedereen het leuk gaat vinden. Wij zorgen ervoor dat uw zelfgekozen locatie omgetoverd wordt tot tropisch paradijs en alles aanwezig is om uw feest te laten slagen. Zo steelt u de show zonder de lasten! We helpen u graag met onze mogelijkheden en adviseren u dan ook vrijblijvend voor het boeken van een cocktail workshop.

Laat uw gasten vermaken door onze ervaren cocktailshaker en leer tijdens de workshop alles over de cocktail. Van de geschiedenis tot het uiteindelijk shaken met natuurlijk de geweldige bewegingen die elke ervaren cocktailshaker kan. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om de cocktails te proeven en te vergelijken. U en uw gasten gaan naar huis als ervaren cocktailshakers en u zal het mixen en shaken na de cocktail workshop Utrecht zeker in de vingers hebben!

Het is bij ons al mogelijk om te boeken vanaf €19,00 per persoon. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om de cocktail workshop te organiseren! We luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat het een workshop is die uw gasten niet snel zal vergeten.

Interactieve video maken, geschikt voor onderwijs en bedrijven

Interactieve video maken

Marketing is bijna het allerbelangrijkste voor een bedrijf. Op die manier maak je je bedrijf bekend en zorg je ervoor dat mensen je bedrijf herkennen en erkennen. Maar marketing kan op verschillende manieren gebruikt worden. Je moet dus goed kijken wat voor soort stunt je gaat doen. Een manier die nog niet erg bekend is is een interactieve video maken. Door middel van een interactieve video spreek je de kijker echt aan. Het is een video die voorzien is van interactieve elementen. Je geeft de kijker zelf de keuze in een video en de video past zich daarop automatisch aan. Het opent een geheel nieuwe wereld waarin de kijker centraal staat. Een interactieve video heeft aspecten die andere zintuigen aanzetten dan alleen kijken. Je wilt de kijker zolang mogelijk boeien en een beleving geven. Interactieve video maken is best moeilijk. Je moet goed kijken wat je wilt overbrengen naar de kijker en dit kan best lastig zijn. Toch worden interactieve video’s drie keer langer bekeken door de kijker omdat het ze aanspreekt en ze er een band mee krijgen.

Bedrijf dat interactieve video maakt

Je kan natuurlijk ervoor kiezen om zelf een interactieve video te maken, maar het is toch makkelijker om een ander dit te laten doen. Door middel van een tool die online bestaat kan je gemakkelijk video’s in elkaar zetten. Online kan je deze bedrijven vinden omdat het nog niet heel bekend is. Het bedrijf kan je helpen en weet alle oneindige mogelijkheden. Je moet je creativiteit op de loop laten gaan om iets moois in elkaar te zetten. Maar je kan het bedrijf natuurlijk altijd om hulp vragen. Interactieve video is dus iets nieuws wat je goed kan inzetten voor allerlei reclamedoeleinden. Zorg dat je een voorloper bent op de rest en bekijk de mogelijkheden!

https://www.ivorystudio.net/interactieve-video/