Spring naar inhoud

Hier vindt u bedrijfskleding voor zowel mannen als vrouwen

Bedrijfskleding wordt vaak gezien als functioneel. Dit zorgt ervoor dat het bij vrouwen niet altijd even fijn en mooi zit. Ook de pasvorm is vaak niet juist. Gelukkig heeft een specialist in bedrijfskleding, als Voets Bedrijfskleding, ook passende en representatieve kleding voor vrouwen. Zij zijn namelijk een officiële hoofddealer van Helly Hanssen en dit merk biedt ook kledij voor vrouwen. Wat dacht u bijvoorbeeld van speciale signalisatiekleding? Of een passende regenbroek? Wat u ook zoekt, u vindt het bij de specialist. Tevens kunnen zij u van dienst zijn met advies en u helpen bij het uitzoeken van de juiste bedrijfskleding voor zowel vrouwen als mannen.

Stoere en representatieve bedrijfskleding en thermokleding

Werkt uw personeel buiten in soms barre weersomstandigheden? Dan is het aan te raden om de bedrijfskleding hierna aan te passen. Voets Bedrijfskleding is een specialist die u hier graag bij van dienst is. Zij zijn namelijk de officiële hoofddealer van Helly Hansen en adviseren u bij het kiezen van de juiste bedrijfskleding. De thermokleding zorgt ervoor dat uw personeel warm blijft onder koude omstandigheden. Daarnaast verkoopt deze specialist ook de juiste bedrijfskleding om uw personeel te beschermen tegen ongevallen en letsel tijdens werkzaamheden met blootstelling aan hitte, vuur, regen of beperkt zicht. Deze kleding ziet er door zijn Scandinavische stijl ook nog eens stoer en representatief uit.

Veilige bedrijfskleding en schoenen die voldoen aan de Europese richtlijnen

Wilt u voor uw personeel nieuwe bedrijfskleding aanschaffen inclusief bijpassende veiligheidsschoenen? Dan gaat u langs bij Voets Bedrijfskleding. Zij adviseren u en zijn de officiële hoofddealer van Helly Hansen. Daarnaast verkopen ze nog diverse andere topmerken zoals Buckler, Redbrick en Tricorp. Goede, en met name veilige schoenen zijn van groot belang bij verschillende werkzaamheden. Goed schoeisel voorkomt bedrijfsongevallen en langdurig ziekteverzuim. U heeft hierbij keuze uit diverse modellen. Bij deze specialist vindt u zowel laarzen als lagere modellen. Zo vindt u voor elke werknemer de juiste schoen. Alle schoenen in de webshop van deze specialist voldoen aan de geldende Europese richtlijnen.