Spring naar inhoud

Hoofdpijn of nekklachten? Ga langs bij de beddenspecialist voor een goed hoofdkussen

De beddenspecialist kan u adviseren over een goed hoofdkussen, want dat is belangrijk. Want wist u dat u van een verkeerd hoofdkussen hoofdpijn en last van uw nek kan krijgen? De juiste nekondersteuning is namelijk de beste manier om een goede lighouding te bewerkstelling. Want door niet alleen het hoofd, maar juist de nekholte te ondersteunen, wordt de stand van de wervelkolom gecorrigeerd en de spieren ontlast. De voorkeur voor een kussen is zeer persoonlijk en daarom adviseert de beddenspecialist u graag. Door het ruime assortiment vindt u altijd een kussen dat bij u past.

Van superluxe bed tot simpele twijfelaar: u vindt het bij de beddenspecialist

Van hemelbed tot opklapbed, bij de beddenspecialist hebben ze alles op het gebied van slapen. Hier hebben ze alle bedden in verschillende soorten en afmetingen. In de showroom van de beddenspecialist vindt u meer dan 50 ingerichte slaapkamers met diverse stijlen en dus ook verschillende ledikanten. Ze verkopen namelijk ledikanten met verschillende in- en uitstaphoogtes, maar ook bijmeubelen zoals commodes en nachtkastjes. Bent u op zoek een speciaal bed voor senioren? Ook die vindt u bij deze beddenspecialist! Wilt u advies bij de aankoop van een ledikant of boxspring? Kom dan langs en de ervaren medewerkers voorzien u van een deskundig advies.

Vind het juiste matras bij de beddenspecialist

Wat is het goede matras voor uw lichaam? De beddenspecialist adviseert u er graag over. Zij hebben namelijk de nodige kennis en kunnen u voorzien van het juiste matras. Hierbij spelen factoren als uw afmetingen, lichaamsgewicht, uw bedbodem en uw dekens of dekbed, een rol. U kunt de matrassen onderverdelen in drie soorten: het schuimmatras, het binnenveringsmatras en luchtgeveerd matras. Bent u niet tevreden over het matras? Profiteer dan voor de omruilgarantie. Dit houdt in dat u het matras wanneer deze niet bevalt kunt ruilen voor een ander matras. Bent u op zoek naar ledikanten, een boxspring of dekbedden? Er zijn altijd leuke aanbiedingen bij Slaapcenter Verweijen!