Intermediaburo
Image default
Verbouwen

Interieurprojecten door Grip stellen niet teleur

Op de interieurprojecten van Gripinterieurprojecten.nl kun je vertrouwen bij het kantoor inrichten. Momenteel ben ik 25 jaar werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Ik doe werk wat ik leuk vind, heb leuke collega’s en ik word goed behandeld. Ik ben enorm dankbaar dat ik bij dit bedrijf kan werken, en het heeft een speciaal plekje in mijn hart weten te veroveren. Dit bedrijf staat nu echter voor een enorme verandering. Ze gaan verhuizen. Dit is aan de ene kant erg spannend, maar ook wel erg leuk. De vragen of het wel voor verbetering gaat zorgen spoken namelijk wel een beetje door mijn hoofd. Toch ben ik ook wel erg benieuwd wat ze neer gaan zetten. 

Mijn aandeel

Op een gegeven moment gebeurde iets wat ik niet aan zag komen. Ik werd bij mijn baas geroepen, dit gebeurde wel vaker en was dus niet zo verrast. Toen begon hij met vertellen. Hij vertelde me dat hij het enorm waardeerde dat ik hier al zo lang werkzaam was en vroeg me vervolgens om een gunst. Je kent dit bedrijf door en door, zei hij. Zou je het leuk vinden om extra betrokken te worden in de verhuizen, vervolgde mijn baas. Ik was nogal verrast maar was ook wel erg blij. Ik accepteerde zijn aanbod en werd verantwoordelijk voor het interieur van het nieuwe pand. 

Grip interieurprojecten

Ik ging natuurlijk snel op zoek naar een bedrijf dat mijn kon helpen en kwam uiteindelijk uit bij grip interieurprojecten. Ik had al vele mooie verhalen over hen gehoord en kreeg hier een goed gevoel bij. Toen ik op hun website kwam werd dit gevoel meteen bevestigd. Alles zag er keurig uit, en toen ik vervolgens hun interieurprojecten bekeek werd ik nog veel enthousiaster. Ik wist zeker dat ze mij konden helpen en besloot contact op te nemen.

Het interieurproject

Het interieur project waar Grip en ik aan werkten verliep erg soepel, toch had ik eindresultaat niet voor mogelijk gehouden. Het was zo ontzettend mooi geworden. Daarnaast was over alles nagedacht zodat we ook zo efficiënt mogelijk te werk konden gaan. Ik ben Grip interieurprojecten enorm dankbaar, ik had het niet zonder hen gekund. 

Gerelateerde artikelen

Contactlijm een kort overzicht van de pros and cons