Intermediaburo
Image default
Media

Likeskopen24 de beste webshop voor je social media

Welke producten verkopen ze?

Likeskopen24 is een uitgebreide webshop met allerlei social media producten.
Ze verkopen o.a. likes, views, volgers, pagina likes, reviews, abonnees, reacties en nog veel meer! Al deze dingen zijn geschikt voor de volgende social media kanalen: Facebook, Youtube, Instagram, Google, Twitter en Linkedin.

Als je benieuwd bent naar alle mogelijkheden raden wij aan om zeker eens een kijkje te nemen in hun shop!

 

Waarom voor likeskopen24 kiezen?

Het is bewezen dat likeskopen24.nl een betrouwbare partner is. Wanneer je een bestelling doet, ontvang je meteen een bevestiging via mail. Wanneer zij gaan starten met jouw bestelling ontvang je nogmaals een mailtje. Ze werken op vaste tijdstippen namelijk van maandag tot en met vrijdag van 09.00u tot 17.00u. Doe je een bestelling in het weekend, dan wordt deze maandag in behandeling genomen.

Likeskopen24 geeft altijd en op ieder product 100% leveringsgarantie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je niks zal ontvangen. Mocht je na 24 uur nog niks hebben ontvangen, dan kan je hen altijd een mailtje sturen of even opbellen. Zij helpen je onmiddellijk verder en zorgen zo snel mogelijk voor een oplossing.

Als je dus een goede support wilt dan raden wij aan om bij likeskopen24.nl te bestellen. Dan weet je zeker dat je goed geholpen wordt.

Trouwens de Google reviews zijn bij likeskopen24 de goedkoopste in Nederland en van de beste kwaliteit!

 

Wat is hun werkwijze?

Vanaf 9 uur s’ochtends gaat likeskopen24 alle mailtjes bekijken en beantwoorden. De bestellingen zullen dan ook in een besteloverzicht verwerkt worden. Als ze de bestelling hebben geregistreerd gaan zij starten met de levering. Ieder product heeft een andere levertijd, lees dus altijd even eerst de productbeschrijving.

Wanneer alle mailtjes zijn beantwoord, gaan ze de bestellijst overlopen en nakijken of alles goed verloopt. Zodra ze zien dat alles geleverd is, wordt de bestelling afgrond. Ook hiervan wordt je weer op de hoogte gesteld via mail.

 

Voordelen van social media producten

Het kopen van social media producten kan verschillende voordelen bieden. Stel je voor: je hebt op Facebook of Instagram een bedrijfspagina met heel weinig likes, denk je dan dat mensen overtuigd zijn? Tegenwoordig is het hebben van veel likes een must om betrouwbaar over te komen.

Een groot aantal volgers, views of likes zorgt voor een professionele en overtuigende uitstraling. Dit geeft je kans op meer potentiële klanten. Likeskopen24 heeft veel terugkerende klanten die beweren meer sales te hebben gemaakt sinds hun aankoop.

Daarnaast zorgt het grote aantal likes/volgers/views ervoor dat je beter vindbaar wordt want je komt namelijk hoger in de zoekresultaten.

Ook de Google reviews kunnen een positief effect geven! Vaak uiten mensen alleen hun mening als ze niet tevreden zijn, dit kan ervoor zorgen dat je op je Google profiel een verkeerd beeld krijgt. Likeskopen24 biedt daarom de ideale oplossing, je kunt op een goedkope en makkelijke manier aan 5 sterren komen!

Ben jij ondertussen overtuigd geworden? Ga dan snel naar de webshop en bekijk eens wat er allemaal mogelijk is! Wil je jouw social media kanalen versterken, dan kun je views, likes, of volgers kopen bij Likeskopen24!