Spring naar inhoud

Marketing

Kies de juiste zorgverzekering voor 2020

Denkt u erover om aan het einde van het jaar over te stappen naar een andere zorgverzekering? Dan is het prettig als deze zo goed mogelijk aansluit op uw behoefte aan zorg. Daarbij wilt u niet teveel betalen voor uw premie en wel de juiste vergoedingen ontvangen. Bent u woonachtig in Gelderland of Overijssel? Verdiept u zich dan eens in de regionale zorgverzekeraar Salland. 

Bij Salland bieden we een basisverzekering waarbij iedereen dezelfde scherpe premie betaalt. Of u nu oud bent of jong, bij Salland houden we rekening met elkaar. Naast de basisverzekering bieden we diverse aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. U kiest zelf de aanvulling die aansluit bij uw wensen. U kunt bij ons een passende zorgverzekering voor 2020 afsluiten, zonder dat u hiervoor maandelijks een onnodig hoog bedrag betaalt. Graag denken we mee met onze verzekerden en hebben aandacht voor zorgverbetering in onze regio. Bij ons draait het niet om winst, we investeren dan ook het overgrote deel van de zorgpremie (ruim 96 %) weer terug in het verbeteren van zorg in onze directe omgeving. 

Basisverzekering van Salland

Bij Salland kunt u een basisverzekering afsluiten, waarmee u verzekerd bent in het geval dat u noodzakelijke zorg nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan opname in het ziekenhuis, maar ook huisartsbezoek. In sommige gevallen krijgt u vanuit de basisverzekering ook fysiotherapie vergoed. Wilt u ook van andere specifieke zorg gebruik kunnen maken, dan kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Afhankelijk van de aanvullende verzekering die u kiest, heeft u recht op vergoeding van verschillende soorten zorg en behandelingen. Ook een tandartsverzekering kunt u afsluiten bij Salland.  Er zijn drie verschillende tandartsverzekeringen, zodat u de jaarlijkse dekking kunt kiezen die u nodig heeft. Heeft u moeite met het maken van de juiste keuze? Neem dan eens contact op met een van de medewerkers, zij denken graag met u mee. 

Uw premie zinvol besteedt

Wij vinden dat u zorg van de beste kwaliteit moet kunnen ontvangen in de regio. Daarom houden we zoveel mogelijk in de gaten hoe het ervoor staat met de zorg. We gaan in gesprek met zorgaanbieders en maken afspraken over kosten en andere belangrijke zaken. Daarbij zorgen we ervoor dat de premie die u betaalt, nuttig besteed wordt. We investeren een groot deel hiervan in initiatieven die betrekking hebben op de zorg. In ziekenhuizen in de buurt, verpleegcentra in de wijk. Wilt u weten welke premie u betaalt bij Salland? Neem dan een kijkje op onze website.

https://www.salland.nl/

Een video tot wel drie langer laten bekijken? Interactive video.

Interactieve video maken

De wereld verandert snel en de wereld van social media en marketing ook. U moet altijd snel handelen met marketing, vooral op social media wordt tegenwoordig ingezet. Dit komt omdat de meeste mensen op social media zit. Tegenwoordig is de krant niet meer interessant en wordt dit online bekeken, ook wordt er minder tv gekeken. Facebook is het helemaal om reclame op te maken. Ook steeds meer bedrijven hebben dit door waardoor u er weer uit moet springen op social media. Maar hoe kunt u dit het best doen? Interactieve video is het antwoord. Interactieve video wordt steeds meer gebruikt maar is nog steeds vrij onbekend. Het is een nieuw medium dat video voorziet van interactieve elementen. Het geeft de kijker bijvoorbeeld keuzes en de video past zich automatisch hierop aan. Het is een futuristisch iets. De boodschap is hierdoor altijd relevant wat het belangrijkst is. De boodschap moet goed overkomen en wanneer het relevant is voor de kijker heeft u meer kans dat de ontvanger ook blijft kijken en er iets van onthoudt. U combineert met interactieve video de overtuigende kracht van video met de activerende kracht van gepersonaliseerde content. Het is een hele nieuwe wereld waarin de kijker centraal staat. Interactieve video kunt u gebruiken voor online marketing, e-learning of een ludieke campagne. U wilt de kijker natuurlijk boeien en zo lang mogelijk vasthouden. Hoe langer de kijker kijkt des te meer het kan betekenen voor uw bedrijf. Deze video’s worden tot wel drie keer langer bekeken dan normale video’s.

 

Voordelen interactieve video’s

Interactieve video’s heeft meerdere voordelen, bijvoorbeeld:

–          Unieke beleving

–          Langere kijktijd

–          Beter onthouden

–          Uitstekend meetbaar

–          Nieuw

–          Uniek

Het bedrijf die dit voor u kunt maken kan u ook goed advies geven dat bij uw bedrijf past. Op deze manier zult u zien dat u veel meer aanvragen of aankopen heeft door deze unieke belevenis. Twijfel dus niet langer en kijk of het ook bij u past.

https://www.ivorystudio.net/interactieve-video/