Spring naar inhoud

Muziek

Een CD laten persen in kleine oplage mét een bijpassend hoesje

Zoekt u naar een bedrijf die een fraai hoesje voor u kan realiseren? Zoek in dat geval niet verder. De laatste jaren luisteren steeds meer digitaal naar muziek. Dat is handig, want zo heeft u altijd en overal toegang tot uw favoriete muziek. Ook bespaart u flink wat ruimte wanneer uw muziek collectie digitaal is, vergeleken met een muziekbibliotheek bestaande uit CD’s en LP’s. Toch is een tastbare CD voor veel mensen nog van onschatbare waarde. Ook voor muzikanten, bands en platenmaatschappijen is het belangrijk om de muziek als fysiek product beschikbaar te hebben. Echte fans willen namelijk alsnog iets tastbaars. Ook kunt u als muzikant extra creativiteit kwijt in een fysieke CD. Denk bijvoorbeeld aan een mooi hoesje, bijzondere cover of unieke verpakking. Om iets tastbaars te maken van uw muziek, is CD Perserij België uw professionele partners. Hier kunt u terecht voor het persen van een CD in zowel kleine als grote oplage.

Kiest u voor een promotiepakket bij het persen van uw CD in kleine oplage?

Een fullcolour hoesje en slimline box, lijkt u dat wel wat? Kies er in dat geval voor om een aantrekkelijk pakket aan te schaffen tijden het persen. De voornaamste reden dat muzikanten ervoor kiezen om een CD in kleine oplage te laten persen, is voor promotiedoeleinden. U wilt uw muziek onder de aandacht brengen en daarvoor zijn CD’s nodig om aan mensen uit te delen. Om u zo goed mogelijk te helpen, biedt een professionele perserij, namelijk CD Perserij België, een speciale service aan. Niet alleen persen ze uw CD, ook bieden ze een promotiepakket aan. Met dit promotiepakket ontvangt u uw CD’s verpakt in een slimline box, inclusief een full colour hoesje. Ook ontvangt u handige tips die u helpen om uw muziek zo goed mogelijk te promoten en een goede start aan uw carrière te geven.

Promoot uw muziek door een CD te laten persen in kleine oplage

Een CD tegen een lage prijs laten persen wordt steeds vaker gedaan. En dat is niet zo vreemd. Als muzikant wilt u natuurlijk niets liever dan dat andere mensen van uw muziek genieten. Maar hoe zorgt u ervoor dat niet alleen uw familie en uw vrienden, maar ook het grote publiek in aanraking komen met uw muziek? Daarvoor is het nodig om uw muziek te promoten. Hiervoor gaat u bijvoorbeeld langs bij lokale televisie- en radiostations. Hier laat u uw CD achter in de hoop dat u gedraaid wordt. Maar dan heeft u wel een CD nodig. Voordat u begint met het promoten van uw muziek, is het daarom aan te raden om uw CD te laten persen in kleine oplage. CD Perserij België is een bedrijf dat hierin is gespecialiseerd. Zij zijn u van dienst met het persen van oplages van 150 tot 3000 stuks. Altijd tegen de scherpst mogelijke prijzen. Wanneer gaat u uw CD laten persen om uw carrière als muzikant een boost te geven?

Overal radio luisteren

In de digitale wereld wordt radio luisteren via het internet steeds populairder. Je streamt dan de uitzending via het internet in plaats van deze via je radio te luisteren. Zo heb je misschien enige vertraging, maar is de verbinding ten alle tijden goed en kun je naar hoge kwaliteit radio via je laptop, telefoon of tablet luisteren. Vroeger was radio luisteren heel anders, dat ging dan met de ether. Er waren toen maar een heel beperkt aantal plaatsen voor radiostations, dus moesten zij wachten tot er een plekje beschikbaar was. Vervelend voor die radiozenders, maar ook voor ons want wij hebben minder om uit te kiezen! Tegenwoordig kan iedereen zijn eigen radiozender starten via het internet, door het te streamen. Mensen kunnen zo online naar de radio luisteren via de website van de zender, of bijvoorbeeld een handige website die een verzameling heeft van heel veel zenders.

Zo kunt u een keuze maken uit alle radiostations die beschikbaar zijn, omdat ze allemaal op een pagina verzameld staan. Er is geen enkele beperking op de hoeveelheid stations die beschikbaar zijn om naar te luisteren. Internet radio Nederland heeft een groot aanbod en dat wordt alleen maar groter. Het was nog nooit zo makkelijk om naar internet radio luisteren omdat er zoveel keus is. De kwaliteit is bovendien bijna altijd een stuk beter dan wanneer je met een oude radio luistert, omdat je geen ruis meer hebt. Er is namelijk geen signaal meer nodig om via het internet radio te luisteren, en daardoor is de kwaliteit altijd top. Veel radiostations hebben tegenwoordig ook een app voor de mobiele telefoon beschikbaar, waarmee je helemaal kinderlijk eenvoudig op elke locatie en zelfs onderweg naar de radio kunt luisteren. Vaak kun je ook via deze app interactief in contact komen met het radiostation, wat natuurlijk ook extra leuk is. En het enige dat je daarvoor nodig hebt, is die internetverbinding, maar wanneer je die niet hebt, is er natuurlijk altijd nog de oude vertrouwde radio.

http://radioguide.fm