Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Plissé hordeuren: bestellen voor thuis

Wilt u het hele jaar door genieten van heerlijke frisse lucht, zonder dat u bang hoeft te zijn voor beestjes in huis. Dan zijn de fijne plissé hordeuren een ideale oplossing voor u. Onze plissé hordeuren kunnen op elke stand opengezet worden, zonder dat de hordeur openklapt in geval die wordt losgelaten. De hordeuren zijn volledig weerbestendig, onderhoudsvrij en zeer makkelijk schoon te maken. Hierdoor zijn ze zowel binnen als buiten te gebruiken. De plissé hordeuren zijn heel handig wanneer u een terras of een tuin heeft. U kunt uw deur open laten en de hordeuren gesloten. Hierdoor kunt u genieten van frisse lucht in uw woning, zonder dat u last heeft van vele ongediertes.

Plissé hordeuren zijn eenvoudig in gebruik

Onze plissé hordeuren zijn praktisch, hebben een compact design, zijn zeer eenvoudig te gebruiken, goed beschermd tegen inscheuren en gaan lang mee. Elke draad van het horgaas is voorzien van verstevigingen. De plissédeur is de ideale oplossing bij schuifpuien of tuindeuren; ongeacht het materiaal van de deur. Ook bij niet-standaard deuren zou u deze plissé hordeuren kunnen plaatsen. Indien u hierbij advies nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen. We zijn u graag van dienst.

Plissé hordeuren die precies passen bij uw woonstijl

Bij ons kunt u plissé hordeuren van zeer hoge kwaliteit op maat kopen. U heeft ook keus uit verschillende kleuren en kunt u kiezen voor de hordeur die precies bij het interieur of de sfeer van uw woning past. U zou deze zeer eenvoudig zelf kunnen plaatsen; zowel tussen als op het kozijn. Als u de ruimte niet heeft om het tussen de kozijnen te plaatsen, dan kunt u ervoor kiezen om het op het kozijn te plaatsen. Bent u geïnteresseerd in plissé hordeuren? Heeft u hulp nodig bij uw keuze, dan kunnen we u van het juiste advies voorzien. Wij hebben altijd een oplossing voor uw situatie, ongeacht de maten van uw kozijnen of het type deuren of ramen.