Spring naar inhoud

Telefonie

Middels een VoIP platform telecomdiensten aanbieden

Uzelf duidelijk onderscheiden, zodat u daarmee in de picture van potentiële klanten komt. Het is iets dat met name in de IT- en telecombranche erg belangrijk is, aangezien menig opdrachtgever te weinig kennis van zaken heeft om goed de onderlinge verschillen tussen dit soort bedrijven in kaart te kunnen brengen. Een van de diensten waarmee u zich ten opzichte van uw concurrenten kunt onderscheiden is door VoIP (Voice over IP) in uw aanbod op te nemen. Deze moderne telecomtechniek raakt steeds meer in zwang, mede vanwege de forse kostenbesparingen die ondernemingen ermee kunnen realiseren. Klinkt zo’n aanvulling op uw dienstenpakket u als muziek in de oren, dan overweegt u wellicht om zelf een VoIP platform voor uw klanten te gaan bouwen.

Als uw onderneming over een zeer groot (landelijk) klantennetwerk beschikt zou zo’n oplossing met het oog op de benodigde (financiële) middelen wellicht een goede keus kunnen zijn. Bent u daarentegen bijvoorbeeld met name regionaal actief, dan is het economisch gezien waarschijnlijk verstandiger om gewoon een VoIP reseller te worden.

Een instapklaar VoIP platform

Telador biedt wederverkopers namelijk een kant-en-klaar VoIP platform aan waar ze volledig gebruik van kunnen maken, zodat ze zelf niet in dure software, hardware en ontwikkelingskosten hoeven te investeren. Het concrete takenpakket van een Telador reseller is uiteindelijk heel eenvoudig in slechts twee onderdelen te splitsen. De eerste taak is het enthousiasmeren van bestaande én nieuwe klanten voor VoIP en als die interesse eenmaal is omgezet naar een leveringsovereenkomst, dan kan de volledige infrastructuur voor uw klanten via een intuïtief schematisch online systeem eenvoudig en snel worden geactiveerd.

Zodra uw klanten van het VoIP platform gebruik gaan maken, zullen ze echter in alle gevallen uw bedrijfsnaam en huisstijl terugzien. Dit is te danken aan de white label-constructie die Telador resellers biedt, waardoor u de indruk wekt dat ú degene bent die het VoIP-systeem in de lucht houdt, terwijl uiteindelijk de uiterst vakkundige specialisten van Teledor daar op de achtergrond voor verantwoordelijk zijn.

 

Snelle Apple reparatie in Amsterdam

Apple reparatie in Amsterdam, heel snel geregeld!

Tegenwoordig hebben veel mensen producten van Apple in hun bezit. Neem bijvoorbeeld de iPad of de iPhone, iedereen heeft er bijna wel eentje. Dit zijn natuurlijk prachtige producten en ze werken ook helemaal top. Helaas hebben ze wel een glazen scherm. Het glazen scherm zorgt natuurlijk wel voor gebruik gemak en het geeft een prachtige uitstraling maar het is wel erg kwetsbaar. De glazen gaan nu eenmaal wel eens kapot, je laat zo’n mobieltje zomaar vallen en dan is de kans helaas wel heel erg groot dat het glas is gebroken. U wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben en dat kan natuurlijk niet beter dan bij een bedrijf wat Apple reparatie in Amsterdam aanbied, lekker dichtbij en hopelijk een goede service!

 

Hoe werkt dat dan, die reparatie? 

Als uw Apple product gerepareerd moet worden dan kunt u dit bij een bedrijf die Apple reparatie in Amsterdam verzorgd laten doen. Uw product wordt in een korte tijd gerepareerd en er wordt gezorgd dat u uw product weer tip top en als nieuw terug krijgt. Vervolgens kunt u weer eindeloos genieten van uw product en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw Apple product.

http://www.maxfix.nl