Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Tijd voor de vakantie

We zijn er weer allemaal klaar voor, de vakantie. Het is ieder jaar weer een moeilijke keuze, maar dit jaar gaat het anders, er worden veel ervaringen online gelezen zodat er een goede keuze kan worden gemaakt. De koning aap ervaringen zijn verreweg het populairst en hier wordt dan ook bij geboekt. nrv reizenbiedt echter ook erg leuke reizen aan. Het blijft dus een grote vraag waar de hele familie heengaat.

Argentinië?

Denk is aan het prachtige land Argentinië dat ligt in Zuid-Amerika. Wil je niet eens een keer het land bezoeken waar koningin Maxima vandaan komt? Dit grote land biedt veel verschillende activiteiten aan voor toeristen. Neem bijvoorbeeld de hoofdstad Buenos Aires, in deze stad is veel te zien. Er zijn veel natuurgebied en culturele plekken die mooi zijn om te zien. In deze stad zijn goed de Europese invloeden te zien van landen zoals Italië en Spanje. Dit is goed te zien aan de architectuur. De cultuur is echter wel helemaal Argentijns en dit is ook zeker wel te merken als je er bent.

Chili?

Als je zin hebt in een vakantie naar Chili, moet je zeker Patagonië bezoeken. Dit natuurgebied strekt zich uit over het zuiden van Chili en een deel van Argentinië. Verder is een must-see ook de Atacamawoestijn, wat de droogste woestijn van de wereld is. Denk niet dat je hier geen mensen zult treffen, er zijn namelijk twee grote steden te vinden in dit woestijngebied. Daar is ook de prachtige oase San Pedro te zien, waar gekleurde meren zijn, valleien, geisers en thermale bronnen.

Vergeet als laatste vooral niet het Andesgebergte. Dit gebergte strekt zich uit over de gehele westkust van Zuid-Amerika. Het loopt door zeven landen heen en kruist daarmee de evenaar. Vroeger waren er in de bergen rijke beschavingen zoals de Inca’s te vinden.

https://www.dalreizen.nl/