Spring naar inhoud

Vetarm lamsvlees, ideaal voor iedereen die op de lijn wil letten

Lamsvlees wordt vaak vermeden door mensen die op de lijn willen letten. Veelal houden deze mensen het bij kip en magere vis. Dat is natuurlijk prima, maar er is nog zo veel meer om van te genieten. Probeer ook eens een lekker stuk vetarm lamsvlees van Beef&Steak. Van een rollade tot een complete lamsrack of T-Bone steak, er gaat een compleet nieuwe, culinaire wereld voor u open. Wilt u lekker, makkelijk en vetarm eten? Bestel dan de lamsburgers, zo klaar en overheerlijk! Over vetarm vlees gesproken, kijkt u ook eens op de website van Beef&Steak naar de verschillende soorten ossenhaaspuntjes. Fan van gevogelte, maar wilt u wel eens wat anders dan een kipfilet? Kies dan voor een lekkere eendenborst van maar liefst 200 gram!

Ossenhaaspuntjes die smelten op uw tong bij de online slager

In vrijwel elk restaurant kunt u ze bestellen: heerlijke ossenhaaspuntjes. Ze zijn uitgegroeid tot een echte delicatesse. In menig culinair hoogstandje worden heerlijke ossenhaaspuntjes gebruikt. Het vlees komt van een zeer mals gedeelte van het rund en bevat nauwelijks pezen of vetweefsel. Ideaal dus om te gebruiken in een goede wokschotel! En om uw speciale maaltijd niet alleen een culinair succes te laten worden, maar ook nog eens makkelijk aan topkwaliteit vlees te komen, bestelt u uw ossenhaaspuntjes bij Beef&Steak! Bestellen doet u hier gewoon online en u heeft zelfs de keuze uit verschillende soorten rundvlees. Smaken de ossenhaaspuntjes naar meer? Bestel dan ook eens een goede eendenborstfilet of lekker mals lamsvlees!  

Beste, brave eendenborst voor op de barbecue of gewoon lekker in de pan!

Bent u zo’n geluksvogel dat u in het verleden al eens heeft mogen genieten van een heerlijk stuk eendenborst? Ja? In dat geval hoeft u de rest van deze tekst niet meer te lezen en kunt u meteen uw bestelling plaatsen bij Beef&Steak. U weet dan allang dat eendenborst waanzinnig lekker is op de barbecue dankzij de stevige structuur van het vlees. Of bak de eendenborst in zijn eigen vet en laat hem eventjes rusten na het bakken. En als u dan ook nog hoort dat u bij Beef&Steak prachtige filets bestelt van wel 200 gram, is de keuze natuurlijk helemaal snel gemaakt! Oeps, nu heeft u alsnog de hele tekst gelezen. Nou ja, nu u toch al zover bent, wist u dat Beef&Steak ook malse ossenhaaspuntjes en heerlijk lamsvlees aanbiedt in de online slagerij?