Spring naar inhoud

Volledig verzorgde service voor uw auto bij deze auto garage in Terneuzen

Bij de auto garage Rida Groep in Terneuzenkunt u terecht met al uw wensen en vragen over auto’s. Zo vindt u hier uw nieuwe auto om te kopen, nieuw of occasion. Gaat u op vakantie of heeft u een auto nodig voor op zakelijk vlak? Geen probleem, hier bent u aan het juiste adres. Van bedrijfswagens tot personenauto’s, met een veelzijdig aanbod aan huurauto’s vindt u er altijd wat u zoekt. Verder is dit bedrijf u ook van dienst als het om onderhoud of herstel aan uw auto gaat. Zo voeren ze de periodieke APK voor u uit, kunt u er terecht voor reguliere én gespecialiseerde onderhoudsbeurten en zijn ze in staat om vrijwel alle soorten schade aan uw auto te herstellen.

Schade aan uw auto? De vakmensen van een auto garage in Terneuzen lossen het op!

Het overkomt iedereen wel eens: kleine of grote schade aan de auto. Door bijvoorbeeld een paaltje dat u over het hoofd zag of een steentje tegen het glas aan. Het is altijd balen als uw geliefde auto schade krijgt. Gelukkig is het in veel gevallen goed te herstellen. Wanneer u naar Rida Groep gaat voor het schadeherstel, kunt u erop rekenen dat uw auto er weer als nieuw uitziet. Deze auto garage in Terneuzen is u van dienst met een veelzijdige autoschade service. Zo voeren ze onder andere de volgende werkzaamheden voor u uit: demontage en montage, plaatwerk, spuiten, koplamp herstel, kunststof reparatie, dashboardreparatie, reparatie van bekleding, ruitreparatie en ruitvervanging. Kunt u uw auto eigenlijk niet missen? Ook dat is geen probleem bij deze auto garage. Terwijl ze werken aan het schadeherstel van uw auto ontvangt u vervangend vervoer, zodat u meteen weer de weg op kunt.

Deze auto garage is dé Kia specialist in regio Terneuzen

Wat leuk, gaat u een nieuwe auto kopen? Weet u al welk merk en model? Gaat u voor een Kia? Dan koopt u deze het beste bij Rida Groep in Terneuzen. Deze auto garage in Terneuzen is namelijk dé specialist als het om Kia auto’s gaat. U kunt er terecht voor alle verschillende Kia modellen. Ongetwijfeld vindt u er dus het model dat u op het oog heeft. Een ander voordeel wanneer u uw auto bij deze garage in Terneuzen koopt, is dat uw nieuwe auto helemaal rijklaar wordt gemaakt én een zeer ruime garantie heeft. Zo is de dekkingsperiode maar liefst 7 jaar. Daarnaast is in deze 7 jaar ook de APK helemaal gratis tijdens een reguliere onderhoudsbeurt aan uw auto én ontvangt u gratis internationale wegenhulp.