Spring naar inhoud

Zeg vaarwel tegen ijs met opritverwarming van een specialist

De oprit van uw bedrijf schoon en ijsvrij houden doet u met opritverwarming. Zeker wanneer u een uitgebreid wagenpark heeft is het handig als u niet zelf de hele tijd het ijs weg hoeft te halen. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.

Met een onderhoudscontract voor uw opritverwarming zit u er deze winter warmpjes bij

Als u heeft gekozen voor opritverwarming, moet deze wel goed onderhouden worden. Maar hoe doet u dat het best? Het best schakelt u hier een speicalist als Heating Group International voor in. Bij deze specialist hoeft u ook niets te doen. Wanneer de koude periode voor de deur staat komt er een team langs om uw opritverwarming te controleren en om onderhoud te plegen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Toch een storing? Dan garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Dat maakt het wel heel aantrekkelijk, nietwaar? Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Schakel de expert in voor de aanleg van uw opritverwarming

Kies voor een specialist voor het aanleggen van opritverwarming. Zo bent u met assemblage en montage door Heating Group International altijd slim bezig. Voor het aanleggen van de opritverwarming heeft u wel een bedrijf nodig dat dit voor u kan doen. Aan de ene kant heeft u geen tijd en zin om het zelf te doen. En aan de andere kant wilt u graag advies over wat voor soort opritverwarming bij uw oprit past. Loopt uw oprit schuin omhoog, of zit er een bocht in? En hoe lang is de totale oprit? Allemaal vragen waar u een antwoord op krijgt wanneer u contact opneemt met Heating Group International.