Intermediaburo
Image default
Entertainment

Boek een cocktail workshop Utrecht en leer de kneepjes van het vak

Een cocktail workshop Utrecht is de oplossing als u niet weet wat u moet doen met uw personeelsfeesten, verjaardagen, bruiloft of vrijgezellenfeest. Een leuke activiteit bedenken is moeilijk, vooral als uw gasten bestaan uit mensen met verschillende interesses. Gelukkig is de oplossing makkelijk! Iedereen houdt namelijk van cocktails. Bij cocktail workshop Utrecht leert u alles over cocktails en het volgen van de “ingewikkelde” recepten zodat u na de workshop ook thuis aan de slag kunt als echte cocktailshaker.

Met de cocktail workshop Utrecht steelt u de show

Het organiseren van een feestje of activiteiten voor een feestje kan nog best lastig. Gelukkig bent u met de cocktail workshop Utrecht verzekerd dat iedereen het leuk gaat vinden. Wij zorgen ervoor dat uw zelfgekozen locatie omgetoverd wordt tot tropisch paradijs en alles aanwezig is om uw feest te laten slagen. Zo steelt u de show zonder de lasten! We helpen u graag met onze mogelijkheden en adviseren u dan ook vrijblijvend voor het boeken van een cocktail workshop.

Laat uw gasten vermaken door onze ervaren cocktailshaker en leer tijdens de workshop alles over de cocktail. Van de geschiedenis tot het uiteindelijk shaken met natuurlijk de geweldige bewegingen die elke ervaren cocktailshaker kan. Ook is er natuurlijk de mogelijkheid om de cocktails te proeven en te vergelijken. U en uw gasten gaan naar huis als ervaren cocktailshakers en u zal het mixen en shaken na de cocktail workshop Utrecht zeker in de vingers hebben!

Het is bij ons al mogelijk om te boeken vanaf €19,00 per persoon. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om de cocktail workshop te organiseren! We luisteren graag naar uw wensen en zorgen ervoor dat het een workshop is die uw gasten niet snel zal vergeten.