Intermediaburo
Image default
Entertainment

Chinese horoscoop Varken: voorspellingen voor jouw Chinees sterrenbeeld

De jaartallen van het Chinees sterrenbeeld Varken in de Chinese horoscoop zijn: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007 en 2019. Het jaar van de Metal Ox brengt rust voor deze inboorlingen, maar ze hebben speciale zorg nodig met hun gezondheid , zowel fysiek als emotioneel. Het kanaliseren van de energie van de Os naar werk zal de sleutel zijn voor een soepel jaar. Leer meer over de Chinese horoscoop voor Varken!
De Chinese horoscoop 2021 voor Varken

Varkens zijn gulle en vrolijke mensen. Ze zijn altijd bezig met entertainen en anderen een leuke tijd bezorgen. Het zijn meestal heel eerlijke en transparante mensen, omdat ze handelen volgens hun emoties.

Varkens genieten van de geneugten van het dagelijks leven, houden van hun comfortzone en hebben geen problemen op het werk.
 
Liefde

De Chinese horoscoop voor Varken 2021 voorspelt een niet zo romantisch jaar. De stabiliteit die Pig op het werk zal hebben, zal niet noodzakelijkerwijs op dit gebied worden weerspiegeld. Het zal geen slecht jaar zijn voor romantiek, maar het zal veel wendingen hebben. Varkens moeten bereid zijn om emotionele schommelingen te doorstaan ​​en ervan te leren genieten.

Dit geldt vooral voor singles, die dit jaar zeer gepassioneerde ontmoetingen zullen hebben, maar te maken zullen krijgen met ups en downs.
 

Voor degenen die een relatie hebben, zal dit minder opvallen, omdat de dingen zullen lijken te regelen naarmate de varkens ook hun prioriteiten beter beginnen te stellen. Maar sommige veranderingen in gewoonten en overtuigingen kunnen schokken veroorzaken waarvoor je klaar moet zijn.
 

Chinese horoscoop voor varken
Werk

Na een hard 2020 aan het werk, biedt 2021 geweldige kansen voor professionele ontwikkeling. Het wordt een goed jaar om prioriteit te geven aan projecten die voor hen van levensbelang zijn.

Het zal echter belangrijk zijn om financiële gewoonten opnieuw te evalueren en niet overboord te gaan met onnodige uitgaven. Anders zullen varkens gedwongen worden meer verantwoordelijkheid te nemen om hun levensstijl te kunnen betalen.

Kortom, het wordt een voorspoedig jaar op het gebied van werk, maar het zal heel belangrijk zijn om prioriteit te geven aan persoonlijke verzorging.
Sociaal leven

Evalueer enkele vriendschappen opnieuw. Varkens kunnen weer diep in contact komen met oude vrienden of afstand nemen van mensen die geen vitale rol meer spelen in hun leven.

Familie zal dit jaar bijzonder belangrijk zijn, vooral wanneer er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Hun steun is essentieel.
De Chinese horoscoop 2020 voor Varken
Liefde

chinese horoscoop 2020 voor varken

U zult vanaf het begin van het jaar 2020 genieten van aangename relaties en al uw wensen zullen zonder problemen worden vervuld. U zult zonder veel moeite leden van het andere geslacht verleiden en uw nieuwe relatie zal vruchtbaar zijn.

Het liefdesleven van het varken zal zeer gepassioneerd zijn en ze zullen nieuwe manieren ontdekken om hun vleselijke verlangens te bevredigen.

Dit jaar is de ideale tijd voor getrouwde stellen die zwanger willen worden en kinderen willen. Single natives krijgen de kans om in mei 2020 te daten. Deze ontmoetingen zullen plaatsvinden op nieuwe en onbekende plekken tijdens een zakenreis of vakantie.

De sterren kondigen aan dat het Varken liefde zal vinden in de armen van een persoon van buitenlandse afkomst. Ze moeten echter voorzichtig blijven en ondanks hun hartstochtelijke gevoelens niet lichtvaardig of overhaast te werk gaan. Na deze hectische periode heeft de autochtoon in de maanden september en november nog een kans om andere mensen te ontmoeten.
Werk en geld

chinese horoscoop 2020 voor varken

De artiesten zullen opvallen in het buitenland en op verschillende internetplatforms. Daarnaast heb je de mogelijkheid om veel meer geld te verdienen. Als zelfstandige krijg je promotie, je stijgt op de maatschappelijke en internationale ladder.

Je zult dit jaar belangrijke beslissingen moeten nemen over je toekomstige carrière.

Gezondheid

Chinese horoscoop 2020 voor varken.

Je dagelijkse leven zal dit jaar intens zijn. Het zijn de kleine problemen die veel energie vergen, als je geen stap terug doet, en vooral, anderen aan hun lot overlaat.

Inderdaad, de kwestie van uw verantwoordelijkheid komt meer dan ooit voor, en u zult de neiging hebben om te veel te doen voor de mensen om u heen en daardoor uzelf meer uitputten dan u zou moeten.

Je immuunsysteem wordt versterkt, je algemene vitaliteit is sowieso op, tot oktober. Het is dan dat je inspanningen moet leveren met betrekking tot je eten, met name om de pittige gerechten te vermijden. Aan het eind van het jaar heeft uw spijsverteringssysteem wat zorg nodig.
Voorspellingen van de Chinese Horoscoop 2019 voor Varkens

Chinese horoscoop 2019 voor varken op sentimenteel niveau.

Het is zonder twijfel een fantastisch jaar op sentimenteel vlak voor deze autochtonen. We mogen ook niet vergeten dat we in het jaar van het Varken zijn. Een soort gouden tijdperk waarin het zeer aantrekkelijk zal zijn en zeer succesvol zal zijn, waardoor bijna al uw persoonlijke verlangens worden bevredigd.

Het is tijd om te genieten van gepassioneerde, opwindende en intense relaties, waar je nieuwe manieren zult ontdekken om je passionele verlangens te bevredigen. In het geval van stellen die op zoek zijn naar een kind, is dit het meest geschikte moment.
Op economisch vlak

Deze periode, volgens de Chinese Horoscoop 2019 is erg gelukkig voor het Varken. Dit betekent dat de mogelijkheid om nieuwe markten te openen en op zoek te gaan naar andere klanten dan de klanten waarmee u gewoonlijk te maken heeft. U zult zoveel vertrouwen in uzelf hebben dat de ideeën die u aan uw partners voorstelt, zeer goed zullen worden ontvangen dankzij het enthousiasme waarmee u ze verdedigt. Van september tot november zul je voorzichtig moeten zijn met nieuwe contacten die je kent.

Vermijd het kopen van al die onnodige goederen, vooral voordat de zomer begint. Zo houdt u de gezinseconomie in de juiste balans. Een functie die aan te raden is om minimaal de eerste helft van het jaar te behouden.
Op gezinsniveau

Uw zorg om het gezin in de best mogelijke economische omstandigheden te houden, stelt u in staat om allerlei interessante ideeën te zoeken waar u niet veel geld aan hoeft uit te geven. De leden zullen u er dankbaar voor zijn, waardoor de familiebanden verder worden versterkt.

Daarom voorspelt de Chinese Horoscoop Varken voor 2019 een tijd waarin de inboorlingen met optimisme zullen leven, altijd onafhankelijk zullen handelen, hoewel ze zich ook zullen laten helpen door derden.

 

Lees meer over je Westerse sterrenbeeld of ontdek je persoonlijke geboorte horoscoop.