Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Abonnement Telegraaf kiezen

Wist je dat krantenartikelen vaak onderwerp van gesprekken zijn of het begin van discussies? Tv en telefoon uit en met een vriendengroep, kennissen of collega’s een actueel onderwerp uit de krant helemaal analyseren. Neem een abonnement Telegraaf en je hebt altijd gespreksstof. Dit kan ook met kinderen, zij hebben vaak een heel bijzondere mening. Online vind je op de website de verschillende mogelijkheden om deze krant regelmatig in de bus of digitaal te ontvangen:

–         Maandag tot en met zaterdag

–         Digitaal plus zaterdag

–         Digitaal

En let ook op de vele extra’s. De lengte van een abonnement bepaalt mede de prijs, een lang nieuw afgesloten abonnement kost je minder. Proefabonnementen die kort lopen zijn niet langer mogelijk, maar daar staan voordelige abonnementen tegenover. Raadpleeg de website.

Abonnement Telegraaf cadeau doen 

Je kunt een abonnement Telegraaf cadeau doen. Je regelt het eenvoudig online. Wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor iemand die alles al heeft, is een krant een origineel en nuttig cadeau. Idee als je ouders met pensioen gaan en voortaan een zee van tijd hebben om ‘s morgens met de krant erbij te ontbijten op hun heerlijke terras of aan de ontbijttafel. 

Goeie oude tijd, pa en ma elk met een eigen deel van de krant aan de koffie of aan het ontbijt. En er is meteen gespreksstof aanwezig over de meest uiteenlopende onderwerpen. Vooral de zaterdagochtend zal voor een groot deel worden gebruikt om die dikke krant door te spitten. Hoezo, je valt in een gat als je met pensioen gaat? Niet met de krant in huis.