Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Datetime? Dit zijn de leukste tips voor de herfst!

De herfst is hét moment dat veel singles er flink op uit gaan om te daten. Maar wat is nou leuk om te doen tijdens de herfst? Wij geven je een aantal leuke datetips voor de herfst, dus doe er je voordeel mee!

1. De bioscoop
De bioscoop is de perfecte locatie om daarom met je date af te spreken tijdens een herfstachtig dag. Daarbij is er vast wel een film die jullie beide leuk vinden. De keuze is altijd reuze. Ga je voor een romantische komedie of kies voor een spannende thriller?

2. Uit eten
De liefde van de man én vrouw gaat door de maag. Daarom is een eetdate altijd een goed idee. Kies voor een gezellige pizzeria, een steakhouse of een sushi restaurant. Natuurlijk mag het kaarslicht niet ontbreken. Hoe romantisch wil je het hebben?!

3. Glowgolf
Glowgolf is dé datetrend van dit moment. Dit betekent dat je samen met je date blacklight midgetgolf speelt. Dit is één groot avontuur en je kan meteen zien hoe fanatiek je date is. Zo leer je de ander meteen beter kennen!

4. Escaperoom
Door heel Nederland zitten er heel veel leuke escaperooms die je kunt spelen. Er zijn altijd diverse thema’s waar je uit kan kiezen. Van een ontspanning uit de gevangenis tot aan een bevrijding uit een laboratorium: welke lijkt jou het leukste?

5. Boswandeling
Maak een gezellige wandeling met je date. Dit is hartstikke romantisch om samen te doen. Sluit de wandeling af in een restaurantje en drink samen met je date een warme kop chocolademelk met slagroom. Hoe herfstig wil je het hebben?

6. Bedtime!
Is het nou erg regenachtig buiten, waardoor het een perfect excuus is om lekker thuis te blijven? Leer elkaar dan beter kennen tussen de dekens. Vergeet niet om eerst even een bezoekje te brengen aan een online sexshop. Van  vibrators tot aan voorbinddildo’s: hier vind je het allemaal. Als dat geen spannende avond wordt, dan weten wij het ook niet meer.


https://www.sextoyland.nl/