Intermediaburo
Image default
Woning en Tuin

Eiken vloeren: een genot voor iedereen

Gaat u verbouwen of verhuizen en heeft u interesse in een eiken vloer? Dan bent u aan het juiste adres! Wij van Bax Houthandel zijn gespecialiseerd in houten vloeren en weten onze klanten altijd de juiste vloer aan te bieden. Al onze vloeren komen uit onze eigen fabriek en zijn van een hoogwaardige kwaliteit. Bax Houthandel heeft ruim 35 jaar ervaring en zal samen met u tot de juiste beslissing wat betreft design en kleur kunnen komen.

Voor elk wat wils

Bax Houthandel heeft een uitgebreide collectie van eikenhouten vloeren. Van vloeren met een warme tint tot vloeren met een koele tint, vloeren met een visgraat ontwerp en vloeren met een gerookt effect; voor iedereen die interesse heeft in een houten vloer is bij ons de juiste te vinden. Onze medewerkers hebben minstens twee jaar ervaring en zijn altijd bereid om al uw vragen te beantwoorden. Bij Bax Houthandel werken wij met passie, enthousiasme en nauwkeurigheid.

Onze vloeren zijn gemaakt van Franse eiken. Het hout van deze eiken bevat weinig noesten, waardoor het hout een rustige uitstraling heeft, en kan gerookt worden.

Meer dan alleen een eiken vloer

Een eiken houten vloer is sterk, beschadigt niet snel en is op vele manieren te bewerken. Weet u nog niet zo goed wat voor vloer het beste bij uw huis past? Dan staan al onze medewerkers voor u klaar om u hierbij te helpen. Onze medewerkers hebben minstens twee jaar ervaring met houten vloeren en zijn op de hoogte van welk onderhoud gepleegd moet worden voor elke vloer. Zij kunnen u informeren over in welk patroon u de vloer kunt leggen, of de vloer gecombineerd kan worden met vloerverwarming en hoe u de vloer moet onderhouden voor het beste resultaat. Ook kunt u in de jaren na de aankoop van de vloer bij ons terecht voor al uw vragen. Wij bieden u niet alleen een stapel hout, maar streven naar het bieden van een prettige woonervaring.

Heeft u interesse in een eiken vloer van Bax Houthandel, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via het contactformulier. Wij doen ons best om binnen één werkdag te reageren. U kunt natuurlijk ook één van de zes vestigingen verspreid over Nederland bezoeken of contact met ons opnemen over het maken van een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.