Intermediaburo
Image default
Cadeau

Gepersonaliseerd cadeau geslaagd maken

Een gepersonaliseerd cadeau kan je pas echt geslaagd maken door er iets unieks van te maken. Het is vaak best lastig om een uniek cadeau te maken. Vooral als iemand alles al heeft of niet echt een hobby heeft. Toch helpen wij graag om er iets origineels van te maken. Dit doen we door een geschenk te voorzien van een gravure. We kunnen verschillende materialen graveren zoals hout en glas. Met de gravure maken we het cadeau extra persoonlijk om te geven. Je hebt iets om te geven dat stiekem niemand in huis heeft.

Gepersonaliseerd cadeau met glas

Elke dag maken we gebruik van glazen. Het is extra leuk om een persoonlijk glas te laten maken. Bijvoorbeeld om een jubileum te vieren of een speciale gelegenheid. Wij zorgen ervoor dat het glas gegraveerd wordt met een tekst, datum of uniek logo. Een gepersonaliseerd glas is absoluut een geschenk waar je nog lang aan terugdenkt. Maar ook een cadeau dat niemand zomaar wegdoet. Vaak komt het als een soort pronkstuk in huis te staan. Binnen onze webshop hebben we verschillende soorten glazen om te graveren. Je kan zelfs bij ons terecht voor merkglazen. Denk bijvoorbeeld een originele whisky glazen voorzien van een gravure. Het is allemaal mogelijk in onze webshop.

Personaliseer houten decoraties met je eigen tekst

Originele cadeaus om te geven zijn houten decoraties om huis te zetten. Neem bijvoorbeeld een snijplank voorzien met de naam etc. van de persoon die jarig is. Of wat dacht je van een tekening van papa of mama op een snijplank? Wij maken de cadeaus pas echt origineel. Een gepersonaliseerd cadeau is een geschenk dat je echt bij blijft. We hebben originele cadeaus om te geven voor een verjaardag, vaderdag, moederdag of een jubilieum. Elke gelegenheid wordt pas echt persoonlijk met onze cadeaus.

Maak een gepersonaliseerd cadeau voor een huwelijk

Een persoonlijk cadeau wil je natuurlijk ook graag geven als huwelijkscadeau. Dit is uiteraard een bijzondere gelegenheid om iets cadeau te geven. Gelukkig hebben wij verschillende geschenken waar je uit kan kiezen voor een huwelijk. Dit kan je geven naast het traditionele envelopje dat als we heel eerlijk zijn natuurlijk iedereen al geeft. Gelukkig vind je bij ons een origineel cadeau waar iemand echt blij van wordt. Maak een huwelijk extra bijzonder met een persoonlijk geschenk.

https://www.gegraveerdcadeau.nl/