Intermediaburo
Image default
Beauty en verzorging

IPL Den Haag ontharen: hoe werkt dit?

Wil je na jaren van ontharingstechnieken uitproberen nu eindelijk eens verlost worden van die ongewenste haartjes op plekken van je lichaam waar je deze liever niet hebt? Dan is het slim om te kiezen voor definitieve ontharing. Er zijn verschillende vormen waarop je een bepaald lichaamsdeel kunt ontharen. Unieke IPL Den Haag is hier een vorm van.

De voor- en nadelen van IPL Den Haag

Een IPL Den Haag  behandeling is niet geheel pijnloos, al wordt deze behandeling wel regelmatig als pijnloos gecommuniceerd. Als eerste wordt er een verkoelende gel aangebracht. Hierna volgt de IPL behandeling zelf. Door een glasprisma wordt de lichtflits uit de IPL lamp naar de plek geleid die behandeld dient te worden. Dit voelt aan alsof een elastiekje tegen de huid wordt geschoten. Het pigment dat zich in het haartje bevindt, absorbeert dit licht en zet het zelf om in warmte waardoor de haarzakjes worden beschadigd en vernietigd. Doordat het haarzakje aangetast wordt, is het niet meer mogelijk voor nieuwe haartjes om hierin te groeien. Hierdoor is het een redelijk definitieve methode en door de speciale filters in de lamp is het ook een veilige methode. Meerdere behandelingen zijn noodzakelijk, maar veelal kan men met IPL Den Haag geen 100% haarvrij resultaat garanderen.

Waarom IPL Den Haag?

Er zijn steeds meer salons en klinieken die IPL ontharing aanbieden. Naast dat IPL wordt gebruikt voor het verwijderen van overmatige haargroei, is het ook een techniek voor andere problemen met betrekking tot het uiterlijk. Voor problemen zoals acne, couperose of pigmentvlekken kan ook een IPL behandeling worden ingezet. IPL Den Haag kan dus in veel gevallen helpen. Wil je geen last meer hebben van alle haartjes on andere opgemakken? Kies er dan voor om een behandeling IPL Den Haag te boeken.