Intermediaburo
Image default
Beauty en verzorging

Speciale trouwringen voor de rest van jullie leven

Hildarjan Verweij is een edelsmid die zich weet te onderscheiden met een uitgebreide collectie aparte trouwringen. Er zijn ontwerpen van titanium, zwart zirkonium, palladium, platina, witgoud, goud en zilver. Per materiaal heb je vervolgens weer de keuze uit zeer afwisselende designs. Sportief, strak, hip, speels en chique: alle stijlen zijn vertegenwoordigd bij Bijzondere Trouwringen.

Hildardjan heeft na zijn opleiding een aantal jaren gewerkt in het Rotterdamse atelier van kunstenaar Jan Mijnster en in het sieradenatelier Johan Rozendaal. In 1997 is hij voor zichzelf begonnen. De website bijzonderetrouwringen .nl is onderdeel van Edelsmederij Verweij. Net als trouwringen24.nl. Hildardjan is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van trouwringen en vriendschapsringen. In opdracht kan hij ook oude ringen omvormen tot nieuwe. Heb jij een bijzonder verzoek met betrekking tot een sieraad? Neem contact op met Hildardjan Verweij via op telefoonnummer 0592-388506. Hij denkt graag met je mee!

Trouwringen passen in een edel smederij 

De warme gloed van goud is niet te overtreffen. Daarom heeft bijzonderetrouwringen.nl een mooie verzameling trouwringen van goud. Er zijn zowel klassieke als moderne varianten. Online staan foto’s om je een goede indruk te geven. Wil je de ringen liever in het echt zien en aanraken? Bij deze nodigen we je uit naar de edelsmederij in Veenhuizen te komen.

Je krijgt dan meteen een kijkje in de keuken van het vak edelsmid. Dit is het adres: Kerklaan 2, 9341 AV Veenhuizen. Bellen kan ook. De telefoon wordt 7 dagen per week tussen 09.00 en 22.00 uur opgenomen. Het nummer is 0592-388506. Ben je van plan trouwringen te gaan passen bij Bijzondere Trouwringen? Je kunt er een gezellig dagje uit van maken in de omgeving.

Veenhuizen ligt in de gemeente Noordenveld in Drenthe. Het dorp heeft circa 1250 inwoners. Er zijn meer dan 100 officiële rijksmonumenten. Hieronder een oud hospitaal en een voormalige elektriciteitscentrale. Veenhuizen wordt omringd door steden als Groningen, Assen, Emmen, Herenveen en Drachten. Stuk voor stuk de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl