Intermediaburo
Image default
Zakelijk

De top 5 kantoorartikelen

Iedereen gebruikt ze en vrij vaak ook. We hebben het natuurlijk over kantoorartikelen, maar wat zijn nou de meestgebruikte kantoorartikelen? Wij maakten een top 5 voor je. Handig als je binnenkort weer kantoorartikelen bestelt, maar niet precies meer weet wat het belangrijkst is, of wanneer je je eigen zaak begint en kantoorartikelen nodig hebt. 

 

Natuurlijk konden we niet anders dan papier op nummer één zetten. Of het nu gaat om papier voor in de printer, voor notities of grote papieren voor op een flipover. Papier heb je altijd en overal, zeker op kantoren. Daarom staat papier op nummer één in onze top vijf. Wil je papier lamineren met een apparaat? Dan mag een lamineermachine natuurlijk niet ontbreken.

 

Waar ben je als je wel papier hebt, maar geen pennen? Nergens natuurlijk! Het belangrijkste materiaal in combinatie met papier is de goede, oude pen. We weten het, je raakt ze altijd kwijt en je nieuwe lievelingspen verdwijnt nog net iets vaker. Daarom staan op nummer twee in onze top vijf pennen, je hebt ze immers altijd nodig.

 

Op nummer drie staan eigenlijk twee artikelen, maar over het algemeen vind je deze twee in elke bureaula. We hebben het over perforators en nietmachines. Ook deze zal je geregeld kwijt zijn en vervolgens bij je collega op het bureau vinden, want wie gebruikt ze nu niet? Even wat velletjes aan elkaar nieten of de belangrijke notulen perforeren en netjes in de map doen.

 

We benoemden de map net al kort bij ons vorige punt, maar hier komt hij weer naar voren: organisers. Of je nu kiest voor mappen, ordners, tabbladen, ringbinders of andere manieren van opbergen: iedereen heeft organisers nodig om het overzicht te behouden. Vandaar op nummer vier: de organisers.

 

Iedereen maakt wel eens een foutje, vervelend maar niet te voorkomen. Daarom hebben ook de correctierollers- en vloeistof het tot onze top vijf gehaald. Waar correctierollers over het algemeen de fout verbergen, wil de vloeistof nog wel eens een grotere chaos creëren, maar eerlijk is eerlijk: iedereen heeft ze wel eens nodig op kantoor.

https://www.kantoorartikelenexpress.nl/