Intermediaburo
Image default
Telefonie

Middels een VoIP platform telecomdiensten aanbieden

Uzelf duidelijk onderscheiden, zodat u daarmee in de picture van potentiële klanten komt. Het is iets dat met name in de IT- en telecombranche erg belangrijk is, aangezien menig opdrachtgever te weinig kennis van zaken heeft om goed de onderlinge verschillen tussen dit soort bedrijven in kaart te kunnen brengen. Een van de diensten waarmee u zich ten opzichte van uw concurrenten kunt onderscheiden is door VoIP (Voice over IP) in uw aanbod op te nemen. Deze moderne telecomtechniek raakt steeds meer in zwang, mede vanwege de forse kostenbesparingen die ondernemingen ermee kunnen realiseren. Klinkt zo’n aanvulling op uw dienstenpakket u als muziek in de oren, dan overweegt u wellicht om zelf een VoIP platform voor uw klanten te gaan bouwen.

Als uw onderneming over een zeer groot (landelijk) klantennetwerk beschikt zou zo’n oplossing met het oog op de benodigde (financiële) middelen wellicht een goede keus kunnen zijn. Bent u daarentegen bijvoorbeeld met name regionaal actief, dan is het economisch gezien waarschijnlijk verstandiger om gewoon een VoIP reseller te worden.

Een instapklaar VoIP platform

Telador biedt wederverkopers namelijk een kant-en-klaar VoIP platform aan waar ze volledig gebruik van kunnen maken, zodat ze zelf niet in dure software, hardware en ontwikkelingskosten hoeven te investeren. Het concrete takenpakket van een Telador reseller is uiteindelijk heel eenvoudig in slechts twee onderdelen te splitsen. De eerste taak is het enthousiasmeren van bestaande én nieuwe klanten voor VoIP en als die interesse eenmaal is omgezet naar een leveringsovereenkomst, dan kan de volledige infrastructuur voor uw klanten via een intuïtief schematisch online systeem eenvoudig en snel worden geactiveerd.

Zodra uw klanten van het VoIP platform gebruik gaan maken, zullen ze echter in alle gevallen uw bedrijfsnaam en huisstijl terugzien. Dit is te danken aan de white label-constructie die Telador resellers biedt, waardoor u de indruk wekt dat ú degene bent die het VoIP-systeem in de lucht houdt, terwijl uiteindelijk de uiterst vakkundige specialisten van Teledor daar op de achtergrond voor verantwoordelijk zijn.