Intermediaburo
Image default
Gezondheid

Last van een blessure en fysio nodig?

Wacht dan niet langer en kom naar de beste Fysiotherapie Kampen. Wij zijn professionals en weten alles van het menselijk lichaam. Wij staan elke dag klaar om uw klachten zo snel mogelijk te behandelen, zodat u weer kunt gaan werken en sporten. We zijn bij Fysiotherapie Kampen gespecialiseerd in het behandelen van sportblessures. Daarnaast heb wij in onze praktijk een sportruimte, om u zo de beste behandeling en hulp te bieden. We geven sportmassages, voor een beter herstel van de spieren. En daarbij krijg je een behandeling met tape.

Bij ons revalideren

Naast het bieden van fysiotherapie, is er ook een andere service die wij aanbieden. Je kunt bij ons revalideren, je gaat dan bij ons een traject aan. Uiteraard is dit een overleg met uw huisarts, en het ziekenhuis waar u bent behandeld. Doordat wij een eigen sportruimte hebben, kunnen wij deze dienst aanbieden. Revalideren is het maken van kleine stapjes, en zo gaan we ook te werk. Steeds een stapje verder om jouw weer op het niveau te krijgen waar je ooit gestaan hebt. Dit kan soms een langdurig traject zijn, dit hangt natuurlijk af van de ernst van uw ongeval.  

Herstel schema’s en behandelingen

Blessures  herstellen sneller doordat je de juiste voeding eet. Veel eiwitten zorgen voor een snel herstel van de spieren, hier passen wij onze eetschema’s op aan. Naast eetschema’s maken wij ook schema’s voor oefeningen die je thuis kunt doen, en die goed zijn voor het herstel van de spieren. Terug van een blessure maar nog bang om weer aan de slag te gaan. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres, u kunt gerust bij ons langskomen. Voor bijvoorbeeld iedere sport sessie, wij tapen je dan graag in. Om je spieren wat extra ondersteuning te geven, tijdens je inspanning bij het sporten.