Intermediaburo
Image default
Gezondheid

Ideaal voor velen

Zelf je mooie tanden bleken klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. Bijna iedereen denkt er wel eens over na hoe het zou zijn om wittere tanden te hebben. Veel van die mensen zouden er het liefst ook naar handelen, want je tanden spelen vaak mee bij de eerste indruk. Hoe wit of geel je tanden zijn heb je een beetje in de hand, maar niet volledig. Natuurlijk speelt het mee hoe goed je je gebit verzorgd, bijvoorbeeld door te poetsen. Toch zegt dit niet alles, gele tanden hoeven niks te maken te hebben met slechte hygiëne. Wat is het dan wel?

Niet alleen maar vervelend

Volgens tandartsen is het zo dat als je van nature gele tanden hebt, dat ze vaak ook sterker zijn. Alles heeft zo dus zijn voordelen en nadelen. Je hebt bijvoorbeeld minder snel kans op een gaatje, dat is natuurlijk erg fijn. Toch kunnen we ons voorstellen dat je het prettiger zou vinden als je tanden wat witter zouden zijn. Dit staat echter wat frisser en netter. Door je tanden zelf te bleken kan je dit resultaat al snel boeken. Het is veilig en doet absoluut geen pijn. Het resultaat is na één keer bleken soms al bereikt. Dat is toch ontzettend fijn?

Geen gedoe

Je tanden zelf bleken gaat heel eenvoudig. Je plaatst bij ons een bestelling en binnen twee dagen heb je het in huis. Daarin zit ook de gebruiksaanwijzing. Verder zit er een bitje in en wat gel. Je smeert het bitje in met gel en vervolgens doe je het bitje in je mond. Deze moet je dan een uur laten zitten. Daarna kan je hem verwijderen en moet je je mond even goed spoelen. Je mag na het zelf bleken van je tanden even niks eten. Zo beschadig je je gebit niet. Je moet immers erg voorzichtig zijn met je tanden want je krijg geen nieuwe meer.