Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Meer succes met goede foto's!

Dat zien gelukkig steeds meer mensen in. Zo ook de werkzoekenden verenigd binnen ArboPositief Zwolle. Per slot van rekening wordt de eerste selectie bij sollicitatiebrieven gedaan op basis van de profielfoto. Derhalve hadden zij het plan opgevat om op beursvloer Zwolle een ‘deal’ te doen. Beurvloer Zwolle is een initiatief waar maatschappelijke organisaties, burger initiatieven en bedrijven zaken met elkaar kunnen doen met gesloten beurzen. ArboPositief zonden twee van hun leden met dat doel naar de beursvloer die gehouden werd in Hedon.

(de profielfoto’s van Arbopositief Zwolle)

De taak van de twee afgezanten was zoveel mogelijk profielfoto’s binnen te halen en een passende tegenprestatie aan te bieden. Fotograaf Zwolle was die avond ook aanwezig en was een logisch aanspreekpunt voor de mensen van ArboPositief. Hij was het vanzelfsprekend roerend eens met de dames die zeiden dat een CV pas goed is als daar een goede profielfoto op prijkt en was welwillend ten aanzien van dit initiatief. Ook een tegenprestatie was volgens een van de afgezanten snel gevonden, want zij vond dat de tuin van STUDIOVHF niet representatief was voor het bedrijf..:)

Succes met een goede profielfoto

Deze bijzondere actie is uitstekend verlopen voor alle betrokkenen. Een van de deelnemers meldde een aantal weken later dat ze een baan had gevonden en dat de foto had geholpen bij de selectie. Ook de Zwolse fotograaf van STUDIOVHF was bijzonder te bespreken over de tuinierkwaliteiten van de deelnemers.

Succes met professionele bedrijfsfotografie

Ook online kunt u uw succes verhogen met een goede foto. Dit geldt niet alleen voor uw linkedIn profiel maar natuurlijk vooral vo0or uw online presentaties op uw websites en in uw blogs. Fotograaf fotostudio STUDIOVHF Zwolle, maakt natuurlijk niet alleen profielfoto’s maar verzorgt ook de bedrijfsfotografie en de industriele fotografie voor diverse bedrijven in de regio:

Contentmarketing is niet alleen tekst

U weet natuurlijk als geen ander dat u met het schrijven van dit soort artikelen op blogsites niet voor de zoekmachines schrijft maar voor de bezoeker en lezer van de site. Goede foto’s maken mensen nieuwsgiering en vergroot de kans dat het artikel gelezen wordt en dat uw website meer bezoekers krijgt. En daar gaat het uiteindelijk om!

https://www.studiovhf.com/blog/2014/11/8/geslaagde-match-arbopositief-studiovhf-beursvloer-zwolle