Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Shared hosting in Netherlands

Shared hosting in Netherlands

Shared hosting in Netherlands. Natuurlijk wil je je site in je eigen land hosting. Maar vaak is dat een dure gelegenheid. Waarom zou u 1 website met slechts een paar honderd MB webruimte en slechts enkele tientallen gigabytes aan data verkeer voor soms wel 10 a 20 euro per maand hosten? Het ergste is dan nog vaak dat je ook op het aantal databases en email adressen gelimiteerd wordt. Wil je dit limiet ophogen dan moet je vervolgens je pakket upgraden waarna je nog veel meer geld kwitj bent om je website en online diensten goed te laten functioneren. Dit is natuurlijk zonde en absoluut niet nodig.

Wanneer je kiest voor een webhosting die aan alle onderstaande aspecten voldoet voor een betaalbare prijs dan zit je pas goed:

1. Een hosting waarbij je niet één maar 10 of meer websites binnen 1 pakket kan hosting.|
2. Waarbij je niet qua email adressen of het gebruik van mysql databases wordt gelimiteerd.
3. Een webhosting waarbij je vrijwel alle scripts zoals wordpress, joombla en ga zo maar door makkelijk kunt installeren en draaien.
4. Een webhosting die niet zo gierig doet omtrent de te gebruiken webspace en bandbreedte!

Indugas Sharedhosting voldoet aan al die eisen. Veel klanten gaven zelfs aan dat ze nooit zoveel service hadden verwacht voor die lage prijs. Terwijl ze wel al hun websites, emails en databases binnen dat zelfde pakket kunnen gebruiken zonder een meer prijs.

http://www.indugas.nl