Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Werk als stukadoor Den Haag

Het werk als stukadoor Den Haag is vaak erg zwaar. Het is fysiek werk, wat er op den duur voor zorgt dat het enorm zwaar is om het werk nog uit te kunnen voeren. Mensen die een opleiding tot stukadoor in Den Haag hebben gehad, zijn meestal al vanaf hun 16e begonnen met het fysieke werk om zo het vak te leren. Naast wat theorie, is de meeste kennis de praktische ervaring van het vak. Tegenwoordig moeten mensen ook steeds langer doorwerken, wat ervoor zorgt dat stukadoors een groot deel van hun leven met hun handen bezig zijn. Voor veel stukadoors is het op latere leeftijd erg lastig om het vak nog uit te kunnen voeren.

Oplossingen voor oudere stukadoors

Veel oudere stukadoors die in de vijftig of zestig zijn, besluiten daarom met vervroegd pensioen te gaan als dat mogelijk is. Anderen maken een carrièreswitch naar minder zwaar fysiek werk en sommigen kiezen er ook voor om ander werk te doen binnen dezelfde branche. Stukadoors met veel ervaring kunnen bijvoorbeeld een team gaan aanvoeren, zonder zelf nog veel met de handen bezig te zijn. Zo hou je je nog wel met hetzelfde werk bezig, zonder dat je met vervroegd pensioen moet. Voor een stukadoor Den Haag is dit de ideale oplossing om toch nog lekker aan het werk te blijven!

Werkdagen als stukadoor

Een dag in het werk van een stukadoor in Den Haag begint vaak al erg vroeg. Dit heeft als voordeel dat je dag er ook vroeg op zit. Tegen een uur of vier mag je vaak al stoppen met werken. Daarnaast valt het werk als stukadoor in Den Haag onder de bouwvak, wat betekent dat je in de zomer kan genieten van een langere vakantie. Rond de kerst heb je vaak ook een aantal dagen vrij. Zo kan je genieten van de kersttijd met je vrienden en familie.