Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Nieuw jasje

Sinds dag 1 weten jullie het al. Keeping houdt er van om door te werken en tempo te maken met haar werkproces en ontwikkelingen. Er wordt vandaag een vernieuwde website getoond met alle bijbehorende functies. Verder stoppen wij vanaf nu met het bekende Standaard-abonnement. Deze wordt namelijk vervangen door een geheel nieuw soort abonnement: het Plus-abonnement. Dit abonnement is goedkoper, uitgebreider en bovendien te koppelen met Moneybird, je kalender en managementprogramma’s. 

Zonder dat de massa het wist zijn we continu bezig geweest met verbeteren van de huidige versie. We zijn als team dan ook blij en trots om alle vernieuwingen aan jullie te laten zien. Verder in deze blog lees je alles over deze nieuwe functies enzovoorts

 

Update informatie

Uiteraard was er vanuit jullie veel vraag naar de koppeling met Moneybird. Eerst was het namelijk niet mogelijk direct een factuur te maken op basis van een Keeping rapport, dit kan nu wel! De rapporten binnen Keeping geven je een overzicht in de opbrengst die jouw team heeft gedraaid. Je kunt ook meteen zien hoeveel uur er precies is gefactureerd en hoeveel uur nog niet. Op elk moment kun je nog zaken aanpassen in Moneybird. Dit is vanaf nu erg eenvoudig. Alles wat je aanpast wordt door Keeping zelf overgenomen. Hierdoor is alles te allen tijden up-to-date. Hier heb je echter wel een apart Moneybird-account voor nodig. Keeping is het beste online urenlijst programma van het internet.

 

Extensies voor Chrome en Firefox

Tijdens het gebruik van de vorige versie doken er nog wel een wat kleine foutjes o hier en daar. Vooral bij de extensies voor Chrome en Firefox. Deze zijn nu verholpen in de meest recente update. Vanaf nu kun je dus tijden registeren in je favoriete projectmanagementapp. De volgorde waarin de ondersteuning begint is als volgt: Basecamp, Trello, Asana, Jira en GitHub. Binnen deze apps is er een knop te vinden. Klik je op deze knop dan krijg je de mogelijkheid om jou tijd per taak te registreren. Verder zijn de registraties van een hele week eenvoudig op te halen. We hopen je met deze blog (voor nu) voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht je meer inhoudelijke vragen hebben kijk dan even op de website of neem contact op via de telefoon of via e-mail.

 

https://keeping.nl/urenlijst