Intermediaburo
Image default
Bedrijven

Over SEO

Het is 2020. Wil jij als bedrijf of onderneming gevonden worden en bezoekers trekken? Dan is er geen twijfel over mogelijk dat je dit op internet moet doen. Hier heb je wel een aantal dingen voor nodig waaronder een goeie SEO-strategie. Deze strategie word al een tijdje gebruikt door online marketeers en helpt jouw en je website om zo goed mogelijk vindbaar te zijn op zoekmachines als Google, Bing en Yahoo!

 
Een SEO-strategie heeft vooral effect op de lange termijn. Wanneer je zoekmachine optimalisatie aan een bedrijf uit besteed gaan zij hun uiterste best doen om goed zoekmachineresultaten, constantere klantenstromen en zo een hogere omzet te realiseren. Het mooie aan zo’n uitbesteding is dat jij je in de tussen tijd kan blijven focussen op jouw bedrijf.  

 

Content- en linkbuildingstrategie

Wanneer je als bedrijf zijnde geen gebruik maakt van een contentstrategie loop je naar alle waarschijnlijkheid redelijk wat online verkeer mis. Het toepassen van de contentstrategie levert namelijk meer bezoekers op. De contentstrategie is dus essentieel in het hele SEO-proces. Zo ook een goede linkbuildingstrategie. Wanneer jij een krachtig backlink profiel opbouwt zorgt dit ervoor dat jouw website of webshop makkelijk concurreert met de concurrentie. Google houd nauwlettend de populariteit van jouw pagina in de gaten en maakt onder andere op basis daarvan een beslissing.

 

 

 

Web Wings

Een vergelijkbare uitbesteding kan bijvoorbeeld bij Web Wings. Web Wings is een full service marketingbureau die zich onder andere specialiseert in SEO. Het is voor hen het allerbelangrijkste de klant een oplossing te bieden dat lijd tot rendement. De eerste stap die wordt gezet is het analyseren van de website/webshop. Hierna volgt een vrijblijvend advies. Vanuit dit punt worden er samen met de klant specifieke doelstellingen afgesproken. Door middel van een zoekwoordenonderzoek wordt er uitgezocht hoe haalbaar deze doelstelling precies zijn. In dit proces wordt ook aandacht besteed aan een aantal concurrenten en of er een eventuele mogelijkheid ligt om te adverteren. Elke periode, om de 3 maanden, wordt er een evaluatie gedaan om de positieve maar ook de negatieve aandachtspunten te bespreken. Het juiste seo bureau kiezen is van groot belang.

https://web-wings.nl/seo-bureau/