Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Triple glas bestellen

Triple glas lijkt op dubbel glas, alleen zit er nog een derde glasplaat in. De extra tussenruimte zorgt voor nog meer isolatie en verbetert dit aspect dus aanzienlijk. Het is leverbaar in verschillende vormen, maten en uitvoeringen. Onder andere heb je de keuze uit figuurglas, geluiddempend glas, zonwerend glas en veiligheidsglas. Het triple glas is op verschillende plekken inzetbaar zoals ramen, deuren, schuifpuien, serres, daken en meer, met als doel de isolatiewaarde verbeteren, de veiligheid te stimuleren en de geluidsoverlast te dempen.

de voordelen van tripple glas

Wanneer je jouw ecologische voetafdruk wilt verkleinen is triple glas één van de beste opties. In de zomer wordt de warme lucht buiten gehouden en in de winter houdt het de warmte vast. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken of je bij moet betalen door een te hoge energierekening aan het einde van het jaar. Maar ook het druipende zweet in het zomerseizoen is voorgoed verleden tijd. Ideaal als je in een zolderappartement woont! Het zonwerende glas ondersteund dit voordeel nog meer als je het snel warm krijgt.

Triple glas voor jouw bedrijfspand

Het gebruik van triple glas is ook voor bedrijven erg interessant. Alleen al door de bovengenoemde voordelen maar zeker ook doordat veel bedrijven tegenwoordig de focus leggen op duurzaamheid en veiligheid. Doordat het glas uit drie robuuste lagen bestaat is het minder breekbaar wat de veiligheid naar een hoger level tilt.

ben je nog op zoek naar jou glasexpert

Bekijk de website van Glasgigant voor de vele verschillende mogelijkheden. Wist je trouwens dat het heel eenvoudig is triple glas op maat online te bestellen. Binnen drie stappen plaats je al een bestelling. Je kiest een product en voegt vervolgens de beglazingsmaterialen toe. Daarna rond je de bestelling af door een leverdatum te kiezen en op een veilige manier te betalen. De vriendelijke klantenservice staat telefonisch voor je klaar en is ook via de mail bereikbaar. Mocht je dus nog vragen hebben of meer te weten willen komen over de glassoorten zoals het triple glas, neem dan gerust contact op.

https://www.glasgigant.nl/