Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Overal hetzelfde schoonmaakresultaat met een schrobzuigmachine

Er lijkt soms wel geen einde aan te komen met het dweilen in lange hallen van bijvoorbeeld ziekenhuizen of scholen. Waar u aan het begin nog vol energie bent is dat aan het einde van de hal wel anders. Het schoonmaakresultaat is dan vaak niet overal hetzelfde. Met professionele reinigingsmachines zoals een schrobzuigmachine is dat verleden tijd.

De voordelen van een professionele schrobzuigmachine t.o.v. handmatig dweilen

  • Sneller klaar

  • Overal hetzelfde schoonmaakresultaat

  • Grondiger reinigen dan handmatig dweilen

  • Minder arbeidsintensief

Wist u dat een schrobzuigmachine hygiënischer schoonmaakt dan als u handmatig dweilt?

Met handmatig dweilen verdunt en verspreidt u als het ware de verontreiniging. Want u reinigt de dweil tussendoor in hetzelfde dweilwater. Een schrobzuigmachine heeft twee watertanks, een schoon watertank en een vuilwatertank. U maakt dus niet met vuil water schoon.

Type schrobzuigmachines

Er zijn verschillende type schrobzuigmachines. Zo zijn er eenschijfsmachines, achterloop en walk behind schrobzuigmachines. Maar ook combinatiemachines. En machines waar u op kunt zitten. Elk type is ook weer in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo zijn er eenschijfmachines met lage toeren tot ultrahighspeed. Er zijn ook verschillende type aanvoeringen, zoals elektrisch aangedreven schrobzuigmachines in een 230 V uitvoering. Of er zijn batterij aangedreven schrobzuigmachines. Er zijn verschillende batterijpakketten: natte batterijen, gel batterijen of Li-ion. Bekende merken onder de schrobzuigmachines zijn Nilfisk en Taski.

Wat is belangrijk bij de keuze van een professionele schrobzuigmachine?

Als u een schrobzuigmachine wilt kopen zijn er een aantal zaken belangrijk:

Vloeroppervlak

Het vloeroppervlak bepaalt de grootte van de schrobzuigmachine. Een kleine schrobzuigmachine is niet altijd de meest efficiënte keuze, doordat de watertanks dan steeds bijgevuld en geleegd moeten worden. Hoe groter het vloeroppervlak hoe groter de capaciteit van de watertanks moet zijn. 

Maar let op dat een grotere machine niet altijd beter is. Want een te grote machine in een te kleine ruimte kan onnodig schade veroorzaken aan de ruimte en de machine zelf. Staan er veel obstakels op de vloer? Zoals bijvoorbeeld sportapparaten in een sportschool. Dan is het handig om voor een kleine wendbare schrobzuigmachine zoals de Numatic 244NX te kiezen.

Vloertype

Let er bij de aanschaf van uw schrobzuigmachine op dat u makkelijk de borstels en pads kunt wisselen. Want er zijn verschillende borstels en pads te krijgen voor specifieke vloeren en verschillende schoonmaakwerkenheden. Zo moet u bijvoorbeeld voor het inpoetsen van vloerolie en het polijsten van linoleum witte vloerpads gebruiken. En voor het strippen oude waslagen juist een rode vloerpad.

 

https://facilitytradegroup.nl