Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

Verschillende boeketten om cadeau te geven

Zoals we allemaal weten, ontvangen dames graag bloemen. Maar soms kan het moeilijk zijn om het juiste boeket voor de juiste gelegenheid te kiezen. Hier zijn een paar suggesties voor verschillende soorten bloemen van Boeketcadeau.nl om cadeau te geven!

Boeket #1: Een gemengd boeket bloemen

Een gemengd boeket is altijd een goede keuze als je niet zeker weet wat voor soort bloemen te krijgen. Het is perfect voor elke gelegenheid en elke ontvanger! Bovendien is het gemakkelijk te vinden bij de plaatselijke bloemist of kruidenier. Zeg gewoon dat je op zoek bent naar een gemengd boeket, en ze stellen iets voor je samen. Pro tip: als je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijke optie, vraag dan om een volledig groen boeket. Het blijft mooi en luxe!

Boeket #2: Een dozijn rozen

Rozen zijn misschien wel de populairste bloemen. En daar is een goede reden voor! Ze zijn prachtig, elegant en verkrijgbaar in allerlei kleuren (rood, wit, roze, geel…). Of je nu “ik hou van je” of “het spijt me” wilt zeggen, rozen zijn altijd een goede keuze. Zorg ervoor dat je ze combineert met een mooi kaartje, zodat de ontvanger precies weet wat je bedoelingen zijn!

Boeket #3: Lelies

Lelies zijn een andere populaire keuze als het gaat om het geven van bloemen als cadeau. Ze hebben een prachtige geur en zijn er in veel verschillende kleuren (wit, oranje, geel, roze… nogmaals, de lijst gaat door). Ze symboliseren ook zuiverheid en een nieuw begin – waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor housewarmings of babyborrels. Lelies kunnen echter ook gezien worden als begrafenisbloemen, omdat ze de wedergeboorte na de dood symboliseren. Dus als je niet zeker bent van de gelegenheid of de relatie van de ontvanger met lelies in het bijzonder, kun je deze keuze beter links laten liggen.

Boeket #4: Seizoensbloemen

Seizoensbloemen zijn altijd mooi omdat ze meestal bloeien in die bepaalde tijd van het jaar. Narcissen worden bijvoorbeeld vaak geassocieerd met de lente, omdat ze dan meestal bloeien. Dus als je wilt dat jouw cadeau extra persoonlijk en speciaal aanvoelt, kun je overwegen seizoensbloemen te kiezen die passen bij het huidige seizoen en/of de gelegenheid.