Intermediaburo
Image default
Dienstverlening

De Redenen om Uw sloten te vervangen naar sleutelloze sloten

Ons leven is veel comfortabeler geworden dankzij de vooruitgang op het vlak van technologie. Of het nu thuis is of op kantoor, overal is de technologie aanwezig. Zelfs de beveiliging van wat we bezitten kan aanzienlijk verbeterd worden door geavanceerde beveiligingssystemen te gebruiken, en een daarvan is het gebruik van sloten waarbij geen sleutels meer nodig zijn.

Beveiliging is immers de laatste tijd een hot item geworden, omwille van het toenemend aantal misdaden dat in onze maatschappij gebeurt. We moeten alles achter slot en grendel houden en we sleuren een hele ris aan metaal met ons mee, waar we ook gaan. Daarom zijn sloten die geen sleutels behoeven interessant. Hoe werkt nu een slot zonder sleutel? Wel, het mechanisme hier achter bestaat uit een combinatie van codes zowel als het lezen van vingerafdrukken die het mogelijk maakt om de eigenaar te herkennen. En dus moet U U geen zorgen maken om die hinderlijke bos sleutels die U overal zou moeten meesleuren. Als U aan de andere kant een eigen kantoor hebt, zou U dus ook niet aan elke werknemer een eigen sleutel moeten geven. Op die wijze kunt U heel wat geld en tijd besparen. Er zijn twee verschillende systemen van sloten zonder sleutels voorhanden. Het ene vereist de invoering van een willekeurige code, en het andere gebruikt een kaartsysteem. Veel hotels gebruiken dit kaartsysteem of dergelijke om de toegang tot de kamers te voorzien. Neem voor meer informatie contact op met een vakbekwaamde slotenmaker. Neem nu de situatie waarin U een vreemde werknemer in Uw woning moeten binnenlaten om een klus te klaren. Als U niet thuis bent, zal U hem een sleutel moeten geven, en hij kan die gemakkelijk laten kopiëren. Het zal inderdaad een tijdrovende en een dure zaak worden als U nadien de sleutels en de sloten dient te vervangen. Als U echter over een slot beschikt die geen sleutel nodig heeft, kunt U eenvoudigweg de code veranderen om uw beveiliging te verzekeren, ook al heb je hem een code moeten geven om binnen te komen. Ben je gehaast en heb je geen tijd te verliezen, dan kunt U gewoon de deur achter U dichttrekken als U vertrekt, want U hebt enkel Uw pinnummer nodig om weer binnen te kunnen. En eigenlijk is het wel geruststellend te weten dat, als er geen sleutels nodig zijn, er ook geen sleutelgaten meer aanwezig zijn, waarbij de kans op het gebruik van slagsleutels geëlimineerd wordt.

 

Wilt U hier meer over lezen kijk dan op Van Delft Slotenmaker© – Slotenmaker.Nu© Google+ of op de website van onze vestiging: Slotenmaker Rotterdam

https://www.slotenmaker.nu/