Intermediaburo
Image default
Woningen

Slot kapot?

Toen u wegging werkte uw slot nog prima, maar bij terugkomst zit uw slot muurvast. Geen beweging in te krijgen! Komt dat even slecht uit! Geen nood, want als u ons spoednummer belt, dag of nacht, snelt een van onze slotenmakers naar u toe om u te helpen. Zo mogelijk repareert hij het slot voor u, en mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt uw weigerachtige slot direct vervangen. Voordelig, snel en schadevrij.

Sleutel afgebroken in slot

Dan maar een baksteen door het raam gooien om naar binnen te komen? Niet nodig? Onze goedgetrainde en altijd vriendelijke monteurs hebben ervaring met nagenoeg alle sloten en weten precies hoe ze uw slot open kunnen krijgen, zelfs als er een stuk van de sleutel is achtergebleven in het slot. Cilinder eruit, nieuwe, goed werkende cilinder erin en klaar! Indien nodig wordt het hele slot vervangen.

Wachttijden

Wachttijden bij slotenmaker Den Bosch? Daar doen we niet aan. Ons magazijn is goed gevuld met de meest gangbare onderdelen, zodat we u altijd snel kunnen helpen als dit nodig is. Onze monteur is altijd dichtbij, dus ook op hem hoeft u niet lang te wachten. Dus: als u buitengesloten staat, of uw sleutels verloren bent: bel ons servicenummer en zie hoe snel we zijn!

Louche Loetje?

Niet alle slotenmakers hebben een goede naam helaas. Al onze monteurs, zonder uitzonderingen, beschikken over een Verklaring Omtrent Gedrag. Ze zijn allemaal gecertificeerd en geregistreerd, zodat u uw klus met een gerust hart kunt overlaten aan onze vakmannen. Wij hebben maar een missie: u en uw eigendommen optimaal beveiligen met goed functionerend hang- en sluitwerk.

Dag en nacht

Sloten kennen geen tijd, sleutels raken ook midden in de nacht verloren, inbrekers werken bij voorkeur niet met daglicht. Als u onze hulp nodig heeft dan zijn we er: ook midden in de nacht, ook op zon- en feestdagen. Uw slotenmaker Eindhoven, 365 dagen van het jaar, 24 uur per dag.