Intermediaburo
Image default
Woningen

Alles wat met deuren, sleutels, sloten en beveilig te maken heeft is onderdeel van een slotenmaker

Een thuis hoort goed te voelen en veilig te zijn en een veilig huis begint dan ook met goede sloten. Oudere huizen kunnen soms zulke oude sloten in de deuren hebben zitten dat het voor inbrekers makkelijk maakt om binnen te komen. Sommige deurkozijnen kunnen ook al zo oud zijn dat ze verrot zijn en dat maakt het voor inbrekers ook makkelijk om binnen te komen. Om te kijken of jouw huis inbraakproof is kun je het beste een slotenmaker inschakelen. De slotenmakers weten alles van deuren, sloten, sleutels en veiligheid af en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je veilig bent! 

Slotenmakers met sloten

Slotenmaker Exacto in Delft weet alles van deuren, sloten, sleutels en veiligheid van je huis of auto af. Is er iets van deze 4 onderdelen waar je hulp bij nodig hebt? Dan kan je altijd slotenmaker Exacto bereiken. Deze slotenmaker heeft verschillende diensten waarbij ze komen helpen. Hieronder zet ik er een aantal onder elkaar:

  • Mijn deur is dichtgevallen en de sleutels liggen nog binnen

  • De sleutel is afgebroken in het slot

  • Mijn autosleutel zit nog in het stuurslot en de deuren zijn op slot

  • Er is ingebroken ik heb nieuwe sloten nodig

  • Sloten vervangen voor nieuwe

  • Camera beveiliging ophangen 

Voordelen van Exacto

Exacto heeft veel voordelen waarom je voor hen zou kiezen als slotenmaker. Ze kunnen in Delft binnen 25 minuten bij jou op de stoep staan. Werken altijd met gecertificeerde sloten. Zorgen voor zo min mogelijk schade bij het openen van deuren. Werkzaam in de omgeving Delft, Den Haag en Rotterdam. Altijd 24/7 bereikbaar. Je weet altijd van te voren wat de prijs gaat zijn. Er worden geen voorrijkosten gerekend. Moet er om welke reden dan ook een deur open gemaakt worden? Dan beginnen de prijzen vanaf 65 euro.