Intermediaburo
Image default
Woningen

Slotenmaker Exacto in Delft kan binnen 25 minuten bij jou zijn!

Woon je in Delft of omgeving? Dan kan Slotenmaker Exacto in Delft binnen 25 minuten bij je zijn om je te helpen. Slotenmaker Exacto levert alle diensten die te maken hebben met sloten, sleutels, deuren of beveiliging. Wil je bijvoorbeeld nieuwe sloten in alle deuren in huis? Dan kan Exacto je hier heel goed bij helpen. Het bedrijf heeft al veel ervaring en vind het belangrijk dat iedereen veilig in huis en uit huis kan zijn. Er zal altijd een eerlijke en transparante prijs bepaald worden. 

Exacto voor meer beveiliging

Je wilt natuurlijk altijd veilig in huis zijn of veilig uit huis kunnen. Het is daarom belangrijk dat je goede sloten op de deuren hebt zitten met de juiste keurmerken. Neem contact op met Slotenmaker Exacto om langs te komen en een goed advies te geven over welke sloten je het beste kunt installeren. Exacto kan je ook helpen bij het installeren van de juiste sloten. Van te voren kun je een prijsopgave aanvragen zodat je nooit voor verrassingen komt te staan en je altijd een eerlijke prijs kunt verwachten.

Dichtgevallen deur en buitengesloten

Het gebeurt iedereen natuurlijk wel eens. Je trekt per ongeluk de deur dicht en de sleutels liggen nog binnen. Het kan ook gebeuren dat de deur dicht waait en je bijvoorbeeld in de tuin bezig was. Je wilt dan natuurlijk zo snel mogelijk weer naar binnen. Woon je in Delft? Dan kan Exacto binnen 25 minuten bij je op de stoep staan en je weer helpen met naar binnen komen. Exacto zorgt er altijd voor dat de deurposten heel blijven. Het openmaken van een dichtgevallen deur kost 65 euro.

Ben je benieuwd waarmee Slotenmaker Exacto je nog meer kan helpen of wil je graag weten of ze bij jou thuis langs kunnen komen? Neem dan contact op of neem een kijkje op de website!