Intermediaburo
Image default
Aanbiedingen

M&C Cilindersloten

Cilindersloten

Inbrekers worden steeds brutaler. Eerder was het zo dat zij vaak in de late uurtjes op pad gingen om hun slag te slaan, maar het blijkt zo te zijn dat inbrekers ook niet schromen om tegenwoordig op klaarlichte dag toe te staan. De enige bescherming die je hebt is dus het slot wat in de deur zit en daarom is het belangrijk om een goed slot in de deur te hebben. Op dit moment zou dat dan gaan om cilindersloten. Een cilinderslot is namelijk beveiligd tegen inbraak en bezit kerntrekbeveiliging. We gaan je uitleggen waarom dit belangrijk is.

Hou inbrekers tegen met een cilinderslot

Een inbreker is natuurlijk op zoek naar een goede buit en daarvoor weet hij vaak in welke huizen hij terecht moet al is het ook zo dat inbrekers tegenwoordig gewoon huizen binnen gaan en vanzelf zien wat er te krijgen is. Een cilinderslot is een goede manier om inbrekers tegen te gaan. Bij dit slot werkt het zo dat de sleutel perfect in lijn moet zijn met de cilinders van het slot om te kunnen draaien. Een sleutel die ook maar iets anders is als het origineel krijgt het dus niet voor elkaar om de deur open te kunnen krijgen. Cilindersloten maken het dus al erg lastig voor inbrekers om binnen te kunnen komen, maar ook dan hebben zij een techniek om dit te doen. Deze techniek noemen we ook wel kerntrekken. Bij kerntrekken wordt er met een boor een schroef minder in de cilinder geboord. Vervolgens trekt de inbreker met een klauwhamer de schroef er weer uit en is het slot dus kapot. Op dat moment kan hij alsnog naar binnen komen. Wil je het huis dus echt beschermen voor inbrekers, ga dan voor een slot met kerntrekbeveiliging van M&C.

Voordelen van een goed slot

Het grote voordeel van een goed slot is natuurlijk dat de inbreker er niet zomaar binnenkomt, maar bijkomend is het voordeel dat de meeste inbrekers het slot al herkennen en er dan liever voor kiezen om een andere woning te nemen. Op die manier heb je het dus al snel voor elkaar dat inbrekers het huis bij voorbaat al overslaan en doorzoeken naar een makkelijker slot. Ook kun je met een gerust hart de woning achterlaten wanneer je op vakantie bent bijvoorbeeld. Mocht je het huis dus willen beschermen tegen dieven, denk dan na over een goed slot.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/specifieke-cilinder/cilinderslot/