Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

Geen wachttijden bij Rijschool Rotterdam

Ben je op zoek naar een rijschool in Rotterdam? Heb je geen zin om te wachten en wil je direct starten met rijlessen? Rijschool Rotterdam is hét adres voor rijlessen zonder wachttijden! Dé all-round rijschool in de gehele omgeving Zuid-Holland. 

Rijschool Rotterdam heeft meerdere instructeurs. Er worden ook rijlessen gegeven in de avonden en in het weekend. Ook op feestdagen kun je rijlessen. Hierdoor zijn er geen wachttijden. Je kunt zelfs meerdere keren rijlessen per week! Er is altijd plek voor een examen. Ook voor je praktijkexamen bij het CBR hoef je niet te wachten.

 

Goedkoop rijlessen

Iedereen denkt aan zijn of haar portemonnee. Daarom wil je zo min mogelijk betalen voor je rijlessen. Je verwacht natuurlijk wel dat de rijlessen van kwaliteit zijn. Bij Rijschool Rotterdam heb je de perfecte combinatie van kwalitatieve rijlessen tegen een goedkope prijs. De lespakketten zijn inclusief theorieopleiding, theorie-examen en praktijkexamen. Rijlessen hoeft niet duur te zijn en dat kun je merken bij Rijschool Rotterdam. Het is mogelijk om je lespakket te betalen in termijnen. Je kunt je direct aanmelden voor een gratis proefles. Aan de hand van je rijvaardigheid kijkt je rijinstructeur hoeveel rijlessen je nodig hebt. Heb je minder of meer rijlessen nodig dan de bestaande lespakketten? Geen zorgen! Je kunt afrijden in je eigen tempo.

 

Rijopleiding op maat

Je hoeft niet meer rijlessen te nemen dan je nodig hebt. Aan de hand van de gratis proefles wordt er een indicatie gemaakt door je vaste rijinstructeur. Je kunt je eigen lespakket samenstellen en zo genieten van de unieke lesmethode. Zo kun je enorm kosten besparen. Dat geld kun je goed gebruiken voor je eerste auto.

 

Hoog slagingspercentage

De slagingspercentage van een rijschool zegt veel over de kwaliteit van de rijlessen van een rijschool. Daarom is het belangrijk om een rijschool uit te kiezen met een hoog slagingspercentage. Rijschool Rotterdam heeft een slagingspercentage van 95%. Er zijn mogelijkheden voor 100% slagingsgarantie. Rijschool Rotterdam is een bekend gezicht bij het CBR. De hoge slagingspercentage wordt behaald door de examengerichte rijlessen en de ervaring van meer dan 15 jaar als rijschool. Bovendien geeft rijschool Rotterdam ook rijinstructeur opleiding. Daarom is rijschool Rotterdam de beste rijschool in Rotterdam en omgeving. Zij hebben de beste instructeurs van Zuid-Holland. Er zijn meer dan 700 reviews op google waarop ze 4.8 van de 5 sterren hebben gescoord.