Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

Handige tips die je kunt helpen met het uitzoeken van een rijschool in Delft

Er zijn een paar standaard verwachtingen wanneer je op zoek bent naar een leuke rijschool. Allereerst vind je het fijn als je thuis wordt opgehaald en afgezet en dat je niet zelf naar de rijschool heen en weer moet gaan om je rijlessen te kunnen volgen. Daarnaast wil je lessen van kwaliteit, maar wil je ook niet zoveel voor betalen. Dit is trouwens goed mogelijk, want rijlessen van kwaliteit hoeft niet duur te zijn. We zitten momenteel allemaal in een lastige periode met de corona. Dan verwacht je natuurlijk ook dat de rijlessen volgens de richtlijnen van het RIVM is. Je wilt niet lang gaan wachten tot je kan beginnen met rijlessen en het liefst meteen al. Je wilt dat beloftes worden nagekomen. Je wilt dat de rijschool en je rijinstructeur open en eerlijk tegenover je is. Je moet met plezier naar je rijlessen kunnen gaan.

 

Ieder gewenste locatie

Rijschool Delft heeft dit allemaal en nog vele extra’s. Behalve dat je thuis wordt opgehaald en afgezet, kan je ook op een X locatie opgehaald worden en weer op een andere locatie worden afgezet. Dit is erg flexibel en het kan je enorm veel tijd besparen en ervoor zorgen dat je geen belangrijke afspraken hoeft te verzetten. Net als je het erg nodig hebt, zul je de waarde hiervan goed begrijpen.

 

Geen wachttijden

Rijschool Delft heeft meerdere rijinstructeurs. Daardoor hoef je je geen zorgen te maken over lange wachttijden tot je eenmaal kunt beginnen met je rijlessen. Het is zelfs mogelijk om meerdere rijlessen te volgen per week. Er is ook altijd plek voor een examen. Ook daarvoor hoef je niet te wachten bij turbodrive.nl. Je kunt ook met spoed je rijbewijs behalen. Ook worden er in de avonden en in het weekend rijlessen gegeven. Je hoeft dus geen vrij te nemen van je werk of school om je rijlessen te kunnen volgen. 

 

Hoog slagingspercentage

Bij het uitzoeken van een rijschool is de slagingspercentage erg van belang. Hieraan kun je zien hoeveel mensen er slagen bij een rijschool. Zo weet je dus kortom hoe succesvol een rijschool is. Rijschool Delft heeft een hoog slagingspercentage. Mede omdat je rijlessen krijgt van een ervaren en vaste rijinstructeur. Tijdens de rijlessen krijg je een volledige begeleiding van A tot Z. Bovendien zijn de rijlessen volledig examengericht. Het is ook niet verrassend dat ze een hoog slagingspercentage behalen. Het is tenslotte een rijschool die meer dan 11 jaar ervaring heeft in de branche.

 

Betalen in termijnen

De rijlessen zijn voordelig en van kwaliteit. De lespakketten zijn goedkoop en je kunt het ook nog eens betalen in termijnen. De studenten krijgen ook nog eens een extra studentenkorting. Rijlessen moet voor iedereen te doen zijn en dit bewijst rijschool Delft. Zij dragen hun steentje bij, zodat iedereen rijlessen kan volgen ondanks de moeilijke periode die wij met z’n alle doorgaan. De rijlessen zijn coronaproof en er worden ook tussentijdse toetsen gegeven zodat je goed voorbereid je examen in kan gaan. 

 

Rijles op maat

Je kunt er terecht voor autorijles, motorrijles en scooterrijles. Je kunt zelf je eigen lespakket samenstellen. Zo hoef je dus niet meer rijlessen te nemen dan je nodig hebt of minder rijlessen dan je zelf nodig vind te hebben. Iedereen kan afrijden in zijn of haar eigen tempo. Dit is natuurlijk ook kostenbesparend. Minder rijlessen betekent minder kosten. Meer rijlessen kan ook kostenbesparend zijn. Als je niet klaar voor je rijexamen bent, is de kans op slagen natuurlijk minder. Als je zakt voor je rijexamen, moet je weer rijlessen nemen en nogmaals betalen voor je examen. Dus meer kosten. Je kunt gebruik maken van een gratis proefles. Tijdens de gratis proefles kijk je samen met je rijinstructeur naar je rijvaardigheid en hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Je kunt je direct aanmelden en morgen al starten met je eerste rijles!

 

Rijlessen in luxueuze auto’s!

Iedereen heeft wel een auto waarvan die droomt om er in te rijden. De lesauto’s van rijschool Delft zijn allemaal nieuw en voorzien van de nieuwste technische snufjes. Je kunt je rijles auto zelf uitkiezen. Je hebt hierbij de keuze uit een Volkswagen, Volvo, Mercedes of een Range Rover. Je kunt opgehaald worden van je school met een dikke Range Rover en wegrijden voor je klasgenoten. Na de rijles kan je jezelf afzetten op een afspraakje en ziet iedereen je in een vette Range Rover. Bij Turbodrive.nl is het mogelijk. Je kunt denken dat je dit niet kunt betalen. Nee, het is niet onbetaalbaar. Sterker nog, het is goedkoper dan je zou denken!

 

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Jong geleerd, oud gedaan! Je kunt al beginnen met het volgen van rijlessen vanaf 16,5 jaar. Des te eerder je ermee begint, des te beter het is. Hoe jonger je bent, hoe beter en sneller je leert. Wacht er daarom niet al te lang mee en ga ervoor. Op je 17e mag je al afrijden en kan je je rijbewijs behalen. Tot je 18e kan je rijden met een ervaren bijrijder. Op je 18e verjaardag kan je dan al meteen zelfstandig rijden.