Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

Snel je rijbewijs halen bij Rijschool Gorinchem?

 

Ben je woonachtig in Gorinchem en omstreken en vraag jij je af welke rijschool de beste en gezelligste is? Dan zit je goed bij Rijschool Gorinchem. Het is een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring die weet wat er nodig is om je in één keer te laten slagen voor je rijexamen. Zij zijn al sinds 2005 actief in de branche als rijschool. Je krijgt een persoonlijke begeleiding van je vaste en vriendelijke instructeur. Van A tot Z wordt je begeleid zodat je goed voorbereid je examen in kan gaan. 

 

Betalen in termijnen

Iedereen heeft het moeilijk met het corona. Ze geven de rijlessen volgens de richtlijnen van het RIVM en dragen zo hun steentje bij, zodat alles zo snel mogelijk kan terugdraaien van voor de corona. Ook financieel is men getroffen en daar houden ze ook zeker rekening mee. Je kunt je lespakketten aflossen in termijnen.

 

Goedkope rijschool

Rijschool Gorinchem is niet alleen goedkoop, maar ook kwalitatief. Lessen van kwaliteit hoeft ook niet duur te zijn. Je krijgt waar voor je geld en leert echt wat van je rijlessen. Je wordt thuis opgehaald en na je rijles wordt je ook weer netjes thuis afgezet. De lespakketten zijn voordelig. De lespakketten zijn ook inclusief het praktijkexamen van het CBR. Er zijn  meerdere rijinstructeurs en dus geen wachttijden. Je kunt al direct starten met een gratis proefles en zo kennismaken met je toekomstige rijinstructeur. Tijdens de gratis proefles kun je samen met je instructeur een indicatie maken van hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Aan de hand van de analyse kun je een lespakket kiezen die het beste bij je past. 

 

Auto, motor & bromfiets

Je kunt er terecht voor je auto, motor en bromfiets rijbewijs. De bromfiets rijbewijs kun je in één dag behalen. De rijles en examen worden in een dag gegeven en afgelegd. De autorijlessen kun je volgen in een automaat of schakel. 

 

Hoog slagingspercentage

Dankzij de speciale manier van lesgeven behalen ze een hoog slagingspercentage. De rijlessen zijn examengericht, waardoor slagen voor je rijbewijs erg gemakkelijk wordt. Aan de reviews van de geslaagde leerlingen kun je de tevredenheid ook zelf teruglezen. Er zijn heel veel positieve beoordelingen terug te lezen op Google.