Intermediaburo
Image default
Auto's en Motoren

Motorrijschool vinden in Rotterdam?

Wil je graag op twee wielen rondrijden en je motorrijbewijs behalen? Voor diegenen die wonen in Rotterdam en omgeving wil ik het hebben over Motorrijles Rotterdam. Het is de enige rijschool in Rotterdam waarbij je motorrijlessen kunt volgen op eigen terrein. Je wordt opgeleid door professionele rijinstructeurs. De rijschool is een allround rijschool die zijn eigen instructeurs opleid. Daardoor hebben ze de beste instructeurs van Zuid-Holland.

 

Rijlessen van kwaliteit

Iedereen wilt waar voor zijn of haar geld en verwacht informatieve, leerzame en gezellige rijlessen. De rijlessen bij Motorrijles Rotterdam zijn uitstekend! De rijlessen zijn examengericht. Je krijgt een volledige begeleiding van A tot Z. De rijschool behaald een slagingspercentage van 95%. De score wordt niet zomaar behaald en het is een hoog slagingspercentage die geen enkele rijschool kan behalen. Ze zijn sowieso een aanrader!

 

Goedkope motorrijlessen

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. Dit is ook te merken aan de prijzen van de lespakketten van Motorrijles Rotterdam. De motorrijlessen zijn goedkoop, kwalitatief en met heel veel extra’s. Bovendien kun je je lespakket voldoen in termijnen. De rijlessen zijn inclusief theorieopleiding, theorie-examen, AVB examen en AVD examen. Je kunt je direct aanmelden voor een gratis proefles. Er zijn geen wachttijden en je kunt meteen van start gaan. Ook met de examens zijn er geen wachttijden. 

 

Gratis proefles

De rijinstructeur maakt tijdens de gratis proefles een indicatie van het aantal lessen dat je ongeveer nodig zult hebben. Hierdoor hoef je niet meer of minder lessen te nemen dan jij nodig hebt. De rijopleiding is op maat. Dit kan enorm kostenbesparend zijn. Niemand heeft extra centjes die hij of zij kan missen en vooral niet in deze periode met de corona. De motorrijlessen worden trouwens gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM. Dus volledig coronaproof!

 

All-round rijschool

De rijschool geeft niet alleen motorrijlessen, maar ook autorijles, bromfietsrijbewijs, aanhangwagenrijles, taxi opleiding en rijinstructeur opleiding. Hierdoor hebben ze de beste instructeurs van de gehele regio Zuid-Holland.